» »

Ne zazna grafične

Ne zazna grafične

SumTingWong ::

Do zdaj sem imel povezan monitor direktno na grafično preko DVI-VGA (grafična GTX660Ti ima samo DVI in HDMI). Zdaj sem premestil na VGA iz direktno grafične bolj gor, tam kje je DVI zraven pa VGA. Ampak mi ne zazna grafične. Ko kliknem NVIDIA control panel mi napiše "Currently not connected to graphic card". Zdajle mi sistem deluje preko procesorja. Grafične gonilnike imam posodobljene, moram kaj matično posodobit ali pa kaj?
Isto mi naredi, če priklopim preko HDMI.

AC_DC ::

Na monitorju najdi opcijo "source".Tam lahko izbereš, od kod bo monitor čakal na signal.

Zdaj sem premestil na VGA iz direktno grafične bolj gor, tam kje je DVI zraven pa VGA. Ampak mi ne zazna grafične.

Nimam pojma, kaj si tem hotel napisati.

Če malo ugibam, bi rekel, da si sedaj priklopil iz vga na dvi povezavo z monitorjem in da ne dela (enako če priklopiš preko hdmi).

MIHAc27 ::

Onboard grafika in dodatna kartica se izključujeta.

Tako lahko uporabljaš samo izhode na grafični kartici. Tiste na osnovni plošči pa žal ne.

Vsaj jaz sem tako razumel, da si iz grafične kartice prestavil VGA na osnovno ploščo.

hojnikb ::

ni nujno, nekatere plate podpirajo oboje
#brezpodpisa

SumTingWong ::

Se opravičujem, slabo se izražam. Ja iz grafične sem premestil na VGA na matični. Sicer dela, ampak šele ko je direkt v Windowsih, pred tem pa samo utripa lučka monitorja. Sem probal z različnimi sourci.

PS : BIOS imam verzijo 1.30 iz leta 2012, zdaj je zunaj 2.00 . Bi bilo super če posodobim ali ni take potrebe?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVI D (dual) to vga adapter

Oddelek: Zvok in slika
152426 (1356) meganboj
»

Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514337 (3249) hdx
»

Tretji monitor

101145 (893) Duhec
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

5220175 (9688) kozorog
»

DVI + AUDIO -> HDMI

317299 (5486) Okapi

Več podobnih tem