Forum » Šola » 3D logo za forum
3D logo za forum
fantom333 ::
Pozdravljeni,
izdelujem ribiški forum iz nule v php-ju, in bi rad imel v ozadju logo ki se vrti okoli svoje ose.
Prosim ,če ima kdo kakšno idejo.lp
izdelujem ribiški forum iz nule v php-ju, in bi rad imel v ozadju logo ki se vrti okoli svoje ose.
Prosim ,če ima kdo kakšno idejo.lp
[D]emon ::
V ozadju logo, ki se vrti ? Se vracas v leto 1998 ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
fantom333 ::
kako dodam sliko da mi poveš kaj misliš o mojem logu.
mislim na forum
mislim na forum
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fantom333 ()
shadeX ::
Poskušam ugotoviti kaj to predstavlja :)
Prvi logo si retardirana riba vrže trnk in se na njega ulovi?
Drugi logo. PinkPonk lopar z žogico na vrvici, katero potem odbijaš?
Na žalost ti moram povedati da to niti za diplomsko ni. Skoči na fiverr.com in naroči logo za 5USD. Za diplomsko bojo že spacali nekaj, (zagotovo boljšega), kot so sliki zgoraj.
Prvi logo si retardirana riba vrže trnk in se na njega ulovi?
Drugi logo. PinkPonk lopar z žogico na vrvici, katero potem odbijaš?
Na žalost ti moram povedati da to niti za diplomsko ni. Skoči na fiverr.com in naroči logo za 5USD. Za diplomsko bojo že spacali nekaj, (zagotovo boljšega), kot so sliki zgoraj.
Machete ::
Oprosti ampak to je vse, razen logo. Primer kako logo ne sme izgledat.
To izgleda, kot bi 4 letnik nasral v slikarju.
Sfaljen 3D v 2Dju. Vse možne geometrijske oblike nametane na kup, nejasnost kaj spoh to je, barvna epileptična katastrofa, totalno pretiravanje s številom črtic in njihovo bližino. Cikcak zobovje? Resno? Totalno neprimerno za kakršnkoli manjši tisk (revija, majica, majhen katalog - primer: seznam organizacij..) Dober logo bo takoj prepoznaven tudi v dimenziji 5x5mm.. Plus vrteče.. Res leto 96. Ne vzet za slabo.
To izgleda, kot bi 4 letnik nasral v slikarju.
Sfaljen 3D v 2Dju. Vse možne geometrijske oblike nametane na kup, nejasnost kaj spoh to je, barvna epileptična katastrofa, totalno pretiravanje s številom črtic in njihovo bližino. Cikcak zobovje? Resno? Totalno neprimerno za kakršnkoli manjši tisk (revija, majica, majhen katalog - primer: seznam organizacij..) Dober logo bo takoj prepoznaven tudi v dimenziji 5x5mm.. Plus vrteče.. Res leto 96. Ne vzet za slabo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
dj_uro ::
ahahahahahahaaaa...
diplomska?
tole?
ne me ...
oprosti, vsak osnovnošolec pri računalništvu v prve pol ure spaca skup boljšo ''ribo''
diplomska?
tole?
ne me ...
oprosti, vsak osnovnošolec pri računalništvu v prve pol ure spaca skup boljšo ''ribo''
vw-klub.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google si je izbral nov logotipOddelek: Novice / Ostale najave | 19506 (15256) | msjr |
» | apple logotipOddelek: Strojna oprema | 1179 (828) | legice |
» | Neznani logoOddelek: Pomoč in nasveti | 788 (594) | antonhac |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5803 (4223) | Meizu |