Forum » Programiranje » Benchmarkanje: PHP
Benchmarkanje: PHP
Ziga Dolhar ::
Torej, sicer znam benchmarkat z uporabo microtimea [oz. kar lepo funkcije date, ako delam časovno dolgotrajne skripte ;)))], vendar ta ni popolnoma neodvisen.
Zanima me, če bi se dalo kako merit, koliko procesorskih ciklov mi nek dokument/funkcija/... pokuri? Oz. ali obstaja kakšna primerljiva metoda, ki ni [tako zelo] odvisna od obremenitve procesorja?
Hvala :).
Zanima me, če bi se dalo kako merit, koliko procesorskih ciklov mi nek dokument/funkcija/... pokuri? Oz. ali obstaja kakšna primerljiva metoda, ki ni [tako zelo] odvisna od obremenitve procesorja?
Hvala :).
https://dolhar.si/
BigWhale ::
Banzai!
Hm, tezko... Ce zadevo poganjas kot external CGI, potem si napisi en shell scritp, ki bo vse skupaj klical s standard unix time programom, ki ti meri cas.
Ce uporabljas apache verzijo, potem zacni brskati po dokumentaciji od Apacha in googloo :)
Hm, tezko... Ce zadevo poganjas kot external CGI, potem si napisi en shell scritp, ki bo vse skupaj klical s standard unix time programom, ki ti meri cas.
Ce uporabljas apache verzijo, potem zacni brskati po dokumentaciji od Apacha in googloo :)
darh ::
BigWhale -- to bo še vedno odvisno od obremenitve procesorja. Kolko ciklov da skoz neka funkcija je pa bolj ali manj isto na vseh CPUjuh, AFAIK...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Računalnik se izklaplja - °C so dobre, dober PSU, dobra grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 4060 (3671) | Pyr0Beast |
| » | +12V zelo visoko po menjavi PSU (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 11268 (10535) | Pyr0Beast |
| » | Težave z računalnikom po navijanju procesorja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1043) | Valvoline |
| » | Računalnik se konstantno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (2066) | Teta Pehta |
| » | Problem voltaža ASUS P4C800Oddelek: Navijanje | 3042 (3008) | Tribal |