Forum » Programiranje » Benchmarkanje: PHP
Benchmarkanje: PHP
Ziga Dolhar ::
Torej, sicer znam benchmarkat z uporabo microtimea [oz. kar lepo funkcije date, ako delam časovno dolgotrajne skripte ;)))], vendar ta ni popolnoma neodvisen.
Zanima me, če bi se dalo kako merit, koliko procesorskih ciklov mi nek dokument/funkcija/... pokuri? Oz. ali obstaja kakšna primerljiva metoda, ki ni [tako zelo] odvisna od obremenitve procesorja?
Hvala :).
Zanima me, če bi se dalo kako merit, koliko procesorskih ciklov mi nek dokument/funkcija/... pokuri? Oz. ali obstaja kakšna primerljiva metoda, ki ni [tako zelo] odvisna od obremenitve procesorja?
Hvala :).
https://dolhar.si/
BigWhale ::
Banzai!
Hm, tezko... Ce zadevo poganjas kot external CGI, potem si napisi en shell scritp, ki bo vse skupaj klical s standard unix time programom, ki ti meri cas.
Ce uporabljas apache verzijo, potem zacni brskati po dokumentaciji od Apacha in googloo :)
Hm, tezko... Ce zadevo poganjas kot external CGI, potem si napisi en shell scritp, ki bo vse skupaj klical s standard unix time programom, ki ti meri cas.
Ce uporabljas apache verzijo, potem zacni brskati po dokumentaciji od Apacha in googloo :)
darh ::
BigWhale -- to bo še vedno odvisno od obremenitve procesorja. Kolko ciklov da skoz neka funkcija je pa bolj ali manj isto na vseh CPUjuh, AFAIK...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se izklaplja - °C so dobre, dober PSU, dobra grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 3588 (3199) | Pyr0Beast |
» | +12V zelo visoko po menjavi PSU (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 10357 (9624) | Pyr0Beast |
» | Težave z računalnikom po navijanju procesorja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (892) | Valvoline |
» | Računalnik se konstantno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 2123 (1880) | Teta Pehta |
» | Problem voltaža ASUS P4C800Oddelek: Navijanje | 2812 (2778) | Tribal |