Forum » Pomoč in nasveti » RMA KFA2
RMA KFA2
ezzy ::
Torej grafična mi je začela nenadoma coil whinat po 4 mesecih, zato sem odprl RMA-proces na kfa2 strani. Drugi dan sem že dobil email, da so mi odobrili in dobil naslednje podatke:
Naslov ter : "Please make sure your RMA number is clearly displayed on the outside of the box and any communication you send"
Torej ko bom grafično kartico zapakiral v original škatlo, bom le to dodatno dal še v drugo škatlo, katero bom tudi obložil. Na to škatlo prilepim A4 list z RMA številko in je to to ?
Naslov je iz UK in me zanima kje me najceneje pride, pošta slovenije ali DHL?
Hvala za odgovore!
Naslov ter : "Please make sure your RMA number is clearly displayed on the outside of the box and any communication you send"
Torej ko bom grafično kartico zapakiral v original škatlo, bom le to dodatno dal še v drugo škatlo, katero bom tudi obložil. Na to škatlo prilepim A4 list z RMA številko in je to to ?
Naslov je iz UK in me zanima kje me najceneje pride, pošta slovenije ali DHL?
Hvala za odgovore!
Šimpanz ::
Pošta slovenije ampak boš dolgo čakal (jaz sem čakal na razglednico iz Londona skoraj 1 mesec). DHL je hiter (dan ali dva) ampak je drag-pripravi vsaj 50 eur.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje WD HDD v garancijo v NemčijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1059) | Vaseer |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 284261 (119047) | darkolord |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 39974 (22363) | darkolord |
» | Seagate RMAOddelek: Pomoč in nasveti | 2464 (1691) | 2x'=2 |
» | Asus - garancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4163 (3229) | Magic1 |