Forum » Operacijski sistemi » Windows 10 free upgrade za podjetja?
Windows 10 free upgrade za podjetja?
He-Man ::
Pozdravljeni,
pravkar sem dobil nov službeni računalnik in čeprav je letnik 2015 so na njemu preinštalirani in aktivirani Windows 7 Professional.
Moje vprašanje je torej: ali je update na Windows 10 Professional brezplačen tudi za podjetja?
Hvala!
pravkar sem dobil nov službeni računalnik in čeprav je letnik 2015 so na njemu preinštalirani in aktivirani Windows 7 Professional.
Moje vprašanje je torej: ali je update na Windows 10 Professional brezplačen tudi za podjetja?
Hvala!
Alexius Heristalski ::
Verjetno je, glede na to, da gre za prednameščen sistem, torej licenco OEM. Ponudba brezplačne nadgradnje ne velja za izdajo Enterprise in za količinske licence.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Ales ::
To je vprašanje za IT oddelek podjetja oz. za direktorja, ne za Slo-tech...
Ne vem sicer v kakšnem podjetju delaš, ampak OS na službenih računalnikih vsakega malo bolj resnega podjetja *ni* izbira zaposlenega.
Ne vem sicer v kakšnem podjetju delaš, ampak OS na službenih računalnikih vsakega malo bolj resnega podjetja *ni* izbira zaposlenega.
Invictus ::
Pozdravljeni,
Hvala!
Da.
Zastonj upgrada ni za Enterprise verzijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenca windows (nadgradnja) - inšpekcija (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13682 (9121) | Pimoz |
» | Original windows 10 po smešni ceni (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24849 (13747) | scipascapa |
» | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 5500 (3127) | NoName |
» | Nakup windows 10 preko kuponlandije za 28€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21972 (18420) | PrimozR |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16611 (8052) | gslo |