Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge več... kaj je narobe??
Računalnik se ne prižge več... kaj je narobe??
Madmax_ ::
Pozdravljeni!
Na Youtubu sem gledal video in pritisnil pavzo in računalnik se je nenadoma ugasnil.
Računalnika ne morem več prižgati. Ko pritisnem gumb za vžig na ohišju, se nič ne zgodi - kot da ne bi bil priključen na elektriko. Zanimivo pa je, da lučka za čitalec kartic na ohišju, sveti.
Kaj bi bilo narobe v računalniku?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
Na Youtubu sem gledal video in pritisnil pavzo in računalnik se je nenadoma ugasnil.
Računalnika ne morem več prižgati. Ko pritisnem gumb za vžig na ohišju, se nič ne zgodi - kot da ne bi bil priključen na elektriko. Zanimivo pa je, da lučka za čitalec kartic na ohišju, sveti.
Kaj bi bilo narobe v računalniku?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
Madmax_ ::
Nobeden ne ve kaj bi bilo. Mislim, da bi lahko bil kriv napajalnik, glede na to, da ga ne morem prižgati.
Ali kaj druga?
Ali kaj druga?
ghost13xc ::
Ce mene vprasas je sel napajalnik, oz se vedno dovaja elektriko v tvoj pc le da ne dovolj da bi pognal pc... vzami multimeter in preveri napajalnik...
MIHAc27 ::
Iztakni električni kabel iz računalnika. Nato ga pusti čakat 10 minut, vmes parkrat pritisni gumb za vklop (kabel še vedno izklopljen).
Ko vtakneš električni kabel nazaj počakaj 30s do 1 minutke..in ga probaj spet vklopit.
Če pomaga... razmišljaj o menjavi napajalnika....
Ko vtakneš električni kabel nazaj počakaj 30s do 1 minutke..in ga probaj spet vklopit.
Če pomaga... razmišljaj o menjavi napajalnika....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15223 (4974) | acookook |
» | osebni računalnik ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1299) | Wolfman |
» | Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2856 (2384) | Seljak |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5580 (4828) | Bostyan007 |
» | Računalnik se ne prižge?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 966 (832) | Daedalus |