Forum » Loža » Plačevanje s telefonom
Plačevanje s telefonom
noob96 ::
Malo spremljam revolucijo plačevanja v svetu pa me zanima kje smo Slovenci. Ker v tujini so se appi kot so apple pay, google pay...zelo razširili v slo pa niti apa ne moreš dati na telefon... Opažam pa da je v večjih trgovinah na pos terminalih nov čitalec, ki zgleda točno tako kot da bi bil nfc reader. Kje sedaj stojimo?
OrkAA ::
Zadnjic je bil v Ljubljani sodelavec, ki sicer dela v Ameriki in je bil presencen ko mu je v Nami uspelo placat z Apple Pay na brezsticnem terminalu. Nisem preprican kako tocno je to delovalo, a ocitno nekako je :)
noob96 ::
No tudi jaz sem si moneto kar lepo izklopil ker računajo prasci mesečno naročnino, neglede ali laj kupuješ ali ne + na vsaki transakciji je nekaj provizije...oni lahko men gladko popušijo s takim sistemo. Poleg tega pa vidim vse manj prodajnih mest...pa še zneski so dokaj omejeni, jaz bi raje plačeval brezkontaktno s telefonom! :D
nikjozo ::
No tudi jaz sem si moneto kar lepo izklopil ker računajo prasci mesečno naročnino, neglede ali laj kupuješ ali ne + na vsaki transakciji je nekaj provizije...oni lahko men gladko popušijo s takim sistemo. Poleg tega pa vidim vse manj prodajnih mest...pa še zneski so dokaj omejeni, jaz bi raje plačeval brezkontaktno s telefonom! :D
A se da kako elegantno izklopiti to moneto, ali jim moraš pošiljati dopis?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 48780 (6841) | Apple |
» | App za Urbano kartico?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6129 (2095) | LeQuack |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46515 (19087) | Excavator |
» | Ljubljanska urbana, plačevanje s karticoOddelek: Loža | 3157 (2933) | metalc |
» | Hrvaška dobila Google Pay (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19239 (14554) | Jerry000 |