» »

Plačevanje s telefonom

Plačevanje s telefonom

noob96 ::

Malo spremljam revolucijo plačevanja v svetu pa me zanima kje smo Slovenci. Ker v tujini so se appi kot so apple pay, google pay...zelo razširili v slo pa niti apa ne moreš dati na telefon... Opažam pa da je v večjih trgovinah na pos terminalih nov čitalec, ki zgleda točno tako kot da bi bil nfc reader. Kje sedaj stojimo?

Gejspodar ::

Tisti NFC reader je za brezkontakne kartice (plačilne, bančne).

OrkAA ::

Zadnjic je bil v Ljubljani sodelavec, ki sicer dela v Ameriki in je bil presencen ko mu je v Nami uspelo placat z Apple Pay na brezsticnem terminalu. Nisem preprican kako tocno je to delovalo, a ocitno nekako je :)

pegasus ::

Slovenci smo bili prvi na svetu s tehnologijo Moneta! ;)

stb ::

In odkar mora uporabnik za Moneto plačevati mesečno naročnino je stvar lepo v zatonu.

noob96 ::

No tudi jaz sem si moneto kar lepo izklopil ker računajo prasci mesečno naročnino, neglede ali laj kupuješ ali ne + na vsaki transakciji je nekaj provizije...oni lahko men gladko popušijo s takim sistemo. Poleg tega pa vidim vse manj prodajnih mest...pa še zneski so dokaj omejeni, jaz bi raje plačeval brezkontaktno s telefonom! :D

nikjozo ::

noob96 je izjavil:

No tudi jaz sem si moneto kar lepo izklopil ker računajo prasci mesečno naročnino, neglede ali laj kupuješ ali ne + na vsaki transakciji je nekaj provizije...oni lahko men gladko popušijo s takim sistemo. Poleg tega pa vidim vse manj prodajnih mest...pa še zneski so dokaj omejeni, jaz bi raje plačeval brezkontaktno s telefonom! :D

A se da kako elegantno izklopiti to moneto, ali jim moraš pošiljati dopis?

koyotee ::

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
16948780 (6841) Apple
»

App za Urbano kartico?

Oddelek: Mobilne tehnologije
436129 (2095) LeQuack
»

Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14946515 (19087) Excavator
»

Ljubljanska urbana, plačevanje s kartico

Oddelek: Loža
143157 (2933) metalc
»

Hrvaška dobila Google Pay (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6019239 (14554) Jerry000

Več podobnih tem