Forum » Pomoč in nasveti » Ne odpre mape
Ne odpre mape
go_kyu ::
In sicer napaka je ta. Ko sem formatiral disk sem predhodno na cd zapekel vse pomembne podatke sedaj pa mi nekaterih map, ki so vsebovale sumnike noce odpreti. Tam mi napise samo _ namesto sumnika. Kako bi se to dalo porihtati, kajti na cdju so pomembni podatki....
Pa ne mi spet predlagati formata, ker imam tega za nekaj mesecev dosti.
Hvala za pomoc.
Pa ne mi spet predlagati formata, ker imam tega za nekaj mesecev dosti.
Hvala za pomoc.
sash ::
si slučajno ob tem ko si formatiral še Windowse na novo nameščal ???
Ker če si jih potem poglej če si nastavo pravilno jezik, tipkovnico pa še neke (se ne spomnim je pa tam v kompletu za nastavljat), ker jaz enkrat nisem pa sem mel točn take težave.
Ker če si jih potem poglej če si nastavo pravilno jezik, tipkovnico pa še neke (se ne spomnim je pa tam v kompletu za nastavljat), ker jaz enkrat nisem pa sem mel točn take težave.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
maro ::
prekopiraj na disk in spremeni ime tako, da ne bo šumnikov
meni se je to enkrat zgodilo z enim rar arhivom, ki sem ga dobil po mailu, pa sem samo ime spremenil in je delovalo
meni se je to enkrat zgodilo z enim rar arhivom, ki sem ga dobil po mailu, pa sem samo ime spremenil in je delovalo
go_kyu ::
No ja s programom je nekako slo. Tisto glede fontov itd sem ze vse probal pa ni nic pomagalo. Seveda sem pri formatu spet nalozil winse. In to se Win98 se za povrh. Sicer je ta komp druzinski moj se zmeraj super dela z win xp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12056 (11026) | Jerry000 |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396056 (52552) | NejcSSD |
» | napaka na boot disku - win7 se ne zbootajo - je to konec?Oddelek: Operacijski sistemi | 2540 (2292) | lopov |
» | Ne morem prekopirati nikakor iz CD-ja na računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1625 (1429) | kixs |
» | slabo zapecen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (958) | Han |