Forum » Igre » Moto GP 2
Moto GP 2
kilergas ::
Zdej sm probal ta spil pa ni nevem kaj, grafika res da seka sam stil voznje je se zmer bols gp500.
shock ::
A slučajno kdo ve katere porte moram imet odprte za motogp2, da lahko naredim multyplayer server?
MrX ::
kdoj boste špilal?? jst sm za!
btw, kje se v špilu naštima AA in AF. jst mam v driverjih naštiman 4xAA in 8xAF, ampak v špilu ne deluje AA.
btw, kje se v špilu naštima AA in AF. jst mam v driverjih naštiman 4xAA in 8xAF, ampak v špilu ne deluje AA.
DjTonic ::
Tudi jaz sem za en Multiplayer . Igra je zakon.
kilergas potem pa daj realizem al kaj je že na 100% pa boš videl kak je težko špilat v ovinku te takoj vrže.
Mr.X AA se nastavlja v tistem začetnem screenu vendar če nastaviš AA potem nimaš Ful screen special effectov.
kilergas potem pa daj realizem al kaj je že na 100% pa boš videl kak je težko špilat v ovinku te takoj vrže.
Mr.X AA se nastavlja v tistem začetnem screenu vendar če nastaviš AA potem nimaš Ful screen special effectov.
majk2000 ::
Tudi jaz bi se vam rade volje pridruzil, samo mi spil zahteva CD, kljub temu da je CD v pogonu. Ali mi lahko prosim kdo poslje no-cd patch oz. pove kje ga dobim ? Moj e-mail
Thanks
Thanks
CHAOS ::
S čim pa igrate?
- tipkovnica
- palica veselja
- trejte
- tipkovnica
- palica veselja
- trejte
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
njok ::
Lepa grafika, dobra igralnost, zanimiv multiplayer. Igram pa z tipkovnico. Sem mislil, da bi z misko slo bolje samo se ni obneslo. 100% sim pa seka!
majk2000 ::
Zdaj mi koncno dela normalno.
Poskusil sem vozit na volan, pa ni bilo v redu. Tudi na joystick ni slo bolje, in potem sem pristal pri kompromisu- pedala za gas in zavoro in joystick za krmiljenje... briljantno in super feling
Multiplayer seveda vozis preko GameSpy klienta,
lp
Poskusil sem vozit na volan, pa ni bilo v redu. Tudi na joystick ni slo bolje, in potem sem pristal pri kompromisu- pedala za gas in zavoro in joystick za krmiljenje... briljantno in super feling
Multiplayer seveda vozis preko GameSpy klienta,
lp
njok ::
Ravnokar prisev iz multiplayerja. :)
Mi naredimo kar sami server, nic GameSpya. Dial-Up sux. :) Pa se collisions je potrebno izklopiti zaradi laga.
Mi naredimo kar sami server, nic GameSpya. Dial-Up sux. :) Pa se collisions je potrebno izklopiti zaradi laga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brothers in Arms (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6343 (1189) | oo7 |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 79905 (62391) | Unknown_001 |
» | Dober Singleplayer campain FPS špil?Oddelek: Igre | 4667 (3841) | Bor H |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9282 (5622) | mloncar |
» | Medal of Honor: Allied Assault! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5813 (3796) | GaPe |