Forum » Šola » Seminarska naloga o audio ojačevalniku
Seminarska naloga o audio ojačevalniku
codegen ::
Že dalj časa prebiram tale vaš forum pa sm vidu, da je kr precej štromarjev, ki bi mi lahko pomagal pr mojmu problemu ! Rabu bi seminarsko nalogo za poklicno maturo in sicer na temo kvalitetni ojačevalniki oziroma sestava enga audio ojačevalnika v grobem, se prau da ne bi šla v kšne detajle ampak sam razlaga posameznih sklopov! Če ma kdo že kej tazga narjen al pa vsaj kšne linke s pametnimi informacijami bi bil zloooooo hvaležen, ker mi že mau voda u grlo teče
P.S: Verjetn si kdo misl, da bi to mogu znat če sm prlezu do mature ampak jz to elektro delam po izpitih( Univerzum) tm se pa bore malo naučiš tko da nimam pojma o elektrotehniki rabm pa neki da dobim tisto dve na maturi za seminarsko!
HVALA!!!
P.S: Verjetn si kdo misl, da bi to mogu znat če sm prlezu do mature ampak jz to elektro delam po izpitih( Univerzum) tm se pa bore malo naučiš tko da nimam pojma o elektrotehniki rabm pa neki da dobim tisto dve na maturi za seminarsko!
HVALA!!!
- premaknil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6852 (3564) | RaVnI |
» | Seminarska naloga za maturoOddelek: Programiranje | 4719 (4026) | <b>klima</b> |
» | Ojecevalec 2×50Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1188 (1023) | zaposlena |
» | Na trafi +/- napajanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1119 (997) | Fave |
» | Uničen prenosnik (napačen flash)Oddelek: Strojna oprema | 1490 (1186) | Azrael |