Forum » Problemi človeštva » Kako lahko pomagamo beguncem
Kako lahko pomagamo beguncem
mambli ::
Zanima me, kje lahko dobimo vse informacije, kako lahko pomagamo beguncem.
Rdeči križ pravi:
Če imate dodatne informacije, jih prosim pošljite v tej temi. Tema ni namenjena diskusiju zakaj oni prečkajo našo deželo, ampak samo kako naj jim pomagamo.
Rdeči križ pravi:
Rdeči križ Slovenije je 28.8.2015 začel izvajati vseslovensko humanitarno akcijo "RKS-Pomoč beguncem 2015" in odprl račun za zbiranje prostovoljnih finančnih prispevkov za pomoč beguncem. Vsi posamezniki in pravne osebe lahko prostovoljne prispevke za akcijo nakažejo na:
Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana,
TRR: SI56 0310 0111 1122 296,
sklic: 00 96868
BIC banke: SKBASI2X,
Koda namena: CHAR.
Pomagate lahko tudi s SMS donacijo na številko 1919, pošljete ključno besedo BEGUNCEM za donacijo 1 € ali BEGUNCEM5 za donacijo 5 €. Akcijo omogočajo Telekom Slovenije, Si.mobil, Tušmobil, Izimobil, Debitel in T-2.
Poleg prostovoljnih finančnih prispevkov območna združenja Rdečega križa Slovenije zbirajo tudi nujno potrebno materialno pomoč:
konzervirano hrano, ki ne vsebuje svinjskega mesa
pitno vodo – izključno plastenke,
higienske pripomočke (milo, zobna pasta, zobne ščetke, brisače, higienske vložke, plenice za otroke, vlažilne robčke),
odeje,
manjše šotore,
spalne vreče,
ležalne podloge.
Če imate dodatne informacije, jih prosim pošljite v tej temi. Tema ni namenjena diskusiju zakaj oni prečkajo našo deželo, ampak samo kako naj jim pomagamo.
- zaklenil: Mavrik ()
Yacked2 ::
Kratkotrajna pomoč: voda v plastenkat, skret papir, sendviči, mogoče kaj toplega (prihajajoča zima), na primer spalke, deke...
dolgotrajna pomoč: kalašnik in obrnit,da se grejo borit za svojo državo.
dolgotrajna pomoč: kalašnik in obrnit,da se grejo borit za svojo državo.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Unknown_001 ::
Zarad mene, naj se pomaga kakrkoli, samo denarja NE dajat. Ironično, so mi ta teden že z Amnesty international pršli težit za prispevke. Sem sam reku da če bodo pr kaki delovni akciji nucal pomoč pridem prostovoljno pomagat ampak denarja pa ne bom dajal. Bogve kaj bodo s tistim denarjem počel oz. kam dejansko gre. Pa mislim da so bile neke afere ravno pri RK par let nazaj okoli tega denarja.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
fantasycamp ::
Čim večja pomoč, tem bolj nas bodo gledal kot odrešitelje, tisti ki pač nimajo dost moči za pešačt več, drugač pa je oseba tukaj ki ima par priveskov med člani forum, oni so tisti ki bi morali postat slike ko so na terenu, kako doma perejo in hranijo te ljudi...
Ne pa da govorijo ljudem ki komaj shajajo da so naciji ker ne dajo vse kar majo!
Mi jim moramo pomagat tako da jih dostavimo Merklovi, izstavimo račun za vse kar smo naredili, ker ona ni najela ladje da jih prepelje!
Samo kje je predsednik ki ima dokaz da je vretenčar?
Ne pa da govorijo ljudem ki komaj shajajo da so naciji ker ne dajo vse kar majo!
Mi jim moramo pomagat tako da jih dostavimo Merklovi, izstavimo račun za vse kar smo naredili, ker ona ni najela ladje da jih prepelje!
Samo kje je predsednik ki ima dokaz da je vretenčar?
Dr_M ::
Strazit meje in zavracat ilegalce. Tako lahko najbolje pomagamo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Phantomeye ()
fantasycamp ::
Invictus ::
Najbolj jim lahko pomagamo tako da jih čimprej spravimo v Avstrijo. Saj hočejo priti v Nemčijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 91418 (84672) | PrihajaNodi |
» | Rdeči križ z pol milijarde zgradil le šest hišOddelek: Problemi človeštva | 2738 (2194) | Vanich |
» | Obiranje ljudi na vsakem koraku (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17290 (13503) | Furbo |
» | Smrtna kazen za žalitev preroka Mohameda on-line (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 7999 (6089) | jype |