Forum » Loža » Kako dostopati do javnopravnih evidenc o plačah javnih v javnem sektorju
Kako dostopati do javnopravnih evidenc o plačah javnih v javnem sektorju
An0N ::
Pozdrav, iz radovednosti brskam podatke iz javne evidence o plačah v javnem sektorju na AJPES-u, pa me zanima,
ali je pravzaprav možno uvideti točno za kakšno osebo, koliko prejema? Se tukaj vidijo tudi honorarji? Zanima me,
kje lahko ljudje vidijo denimo, da ima neka oseba x y toliko in toliko nekega honorarja, ki je javno evidentiran..
Hvala za odgovor na tole malce naivno vprašanje ter LP.
ali je pravzaprav možno uvideti točno za kakšno osebo, koliko prejema? Se tukaj vidijo tudi honorarji? Zanima me,
kje lahko ljudje vidijo denimo, da ima neka oseba x y toliko in toliko nekega honorarja, ki je javno evidentiran..
Hvala za odgovor na tole malce naivno vprašanje ter LP.
St235 ::
Odvisno kaj bi rad videl. Če te zanima koliko javni sektor izplačuje nekomu po podjemnih/avtorskih/svetovalnih pogodbah potem je za to supervizor.
Če te zanima koliko dobi posamezni zaposleni v javnem sektorju pa to najlažje vidiš iz tega, da pogledaš v kakšnem nazivu opravlja delo. Ne moreš (in edino pravilno) pa za nekega specifičnega posameznika videt in general koliko je zaslužil v zadnjem letu.
Če te zanima koliko dobi posamezni zaposleni v javnem sektorju pa to najlažje vidiš iz tega, da pogledaš v kakšnem nazivu opravlja delo. Ne moreš (in edino pravilno) pa za nekega specifičnega posameznika videt in general koliko je zaslužil v zadnjem letu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stavka javnega sektorja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 50014 (44134) | dstr17_ |
» | Plače informatikov v javnem sektorju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29915 (26210) | dronyx |
» | Ima Slovenija prevelik javni sektor? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 84161 (79745) | lexios |