» »

Slovenska reprezentanca

Slovenska reprezentanca

Quantum ::

Ravno berem en članek o slovenskih vrhunskih športnikih. Sprašujem se zakaj nočejo sodelovati na tekmah oz. tekmovanjih za slovensko reprezentanco? Zmeraj iščejo različne izgovore. To se mi zdi zelo nizkotno ter sramotno za Slovenijo! Tudi sam sem zastopal tako barve kluba kot Slovenije z velikim srcem in častjo!

Smurf ::

Malce podpri svojo trditev s primeri. Po mojem mnenju imas precej selektiven spomin. Od takih, ki sta se odpovedala reprezentanci (v vseh sportih) mi prideta na misel samo vujacic in udrih, verjetno je se kaksen, ampak definitivno so v manjsini.

gtx970op ::

Če bi jaz imel nekaj miljonov plače pri neki ameriški ekipi nebi razkiral poškodbe in s tem celotno kariero za neko slovensko ekipo, kjer nebi od zmage dobo nič drugega kot to da bi ti bil vesel da je slovenija zmagala neke druge države.

starboi ::

Quantum je izjavil:

Ravno berem en članek o slovenskih vrhunskih športnikih. Sprašujem se zakaj nočejo sodelovati na tekmah oz. tekmovanjih za slovensko reprezentanco? Zmeraj iščejo različne izgovore. To se mi zdi zelo nizkotno ter sramotno za Slovenijo! Tudi sam sem zastopal tako barve kluba kot Slovenije z velikim srcem in častjo!

Še eden v nizu trollov na tem forumu. Prosim da ne zavajate uporabnikov z nesmiselnimi izjavami. Adminin prosim zaprite temo! Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tina Maze 2. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15948617 (38394) WarpedGone
»

"Resnica o športu" in druge distrakcije ala nacionalizem itd

363925 (2601) Šimpanz
»

SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29319487 (14249) glinik
»

Glasovanje za slo. nogometaša vseh časov!

291855 (1421) Death
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

12910533 (8291) DavidJ

Več podobnih tem