Forum » Loža » Zimske gume
Zimske gume
Kleemen ::
Bliža se čas ko bo potrebno menjati zimske gume z letnimi in kar gledam po bolhi in avto.netu ni nič kaj pametnega. Sicer pa imam doma še ene stare m+s letnik 2009, ter nove letne rabljene pol sezone. Kaj je boljše pozimi stare m+s ali nove letne? :)
- zaklenil: dzinks63 ()
V naših krajih je sneg mogoče 3x na leto, tako da to ni problem. Bolj me zanima oprijem po mokri (in mrzli) cesti. :)
harmony ::
Kot, da kupujes zimske gume samo zaradi snega. Fora je v temperaturi asfalta, ozracja...torej vec dejavnikov, ki se pojavijo samo pozimi.
Sam tudi moram kupiti gume. Imam 2 skoraj novi zimski, 2 so mi pa unicene, ker sem jaz buhtl prepozno sel spuro rihtat. Zdej ne vem ali bi samo 2 novi kupil ali vse 4 te pa prodal.
Sam tudi moram kupiti gume. Imam 2 skoraj novi zimski, 2 so mi pa unicene, ker sem jaz buhtl prepozno sel spuro rihtat. Zdej ne vem ali bi samo 2 novi kupil ali vse 4 te pa prodal.
D3m ::
V naših krajih je sneg mogoče 3x na leto, tako da to ni problem. Bolj me zanima oprijem po mokri (in mrzli) cesti. :)
Primorc?
|HP EliteBook|R5 6650U|
@harmony te dve prodaj pa kupi 4 nove in si rešen za par let :) pa še gume bodo vse 4 enake kar je dosti boljše..
Primorc ja :D
Primorc ja :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Staranje zimskih gum (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11075 (9190) | GrimReaper |
» | Gume za zimo. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25228 (21082) | Domobrancek |
» | Zimske gum poleti ??? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 45020 (38739) | oemdzi |
» | gume nove letne ok? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25563 (22929) | krneki0001 |