Forum » Pomoč in nasveti » Nujno! Maribor! Rabim takoj
Nujno! Maribor! Rabim takoj
StajercSSS ::
Ma kdo to mogoče?
http://www.bolha.com/racunalnistvo/potr...
Sestavljam en računalnik, pa ma plata 8 pin konektor za napajanje procesorja namesto 4 pin, na napajalniku pa je samo 4 pin.
031-467-976 Maribor
http://www.bolha.com/racunalnistvo/potr...
Sestavljam en računalnik, pa ma plata 8 pin konektor za napajanje procesorja namesto 4 pin, na napajalniku pa je samo 4 pin.
031-467-976 Maribor
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
- spremenil: StajercSSS ()
Nagi Bator ::
Kot je rekel Siddh, bo delalo tudi ce priklopis samo to kar imas.
V navodilih plate preveri le, v katero polovico 8 pinskega priklopa naj ustekas!
V navodilih plate preveri le, v katero polovico 8 pinskega priklopa naj ustekas!
solatko ::
Ravno pri tem konektorju brez močne sile ne gre, ker so pini tako zamaknjeni, da bi moral brusit konektor.
Delo krepa človeka
freesty ::
Ja ze, ampak lahko pa priklopis levi ali desni del posebej. Mogoce to igra vlogo.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Mitch ::
Eni napajalniki imajo 8-pinski EPS konektor, ki je ločen na 2x4 pinski... Paše pa samo na en način tako da je zajebati praktično nemogoče...
solatko ::
freesty - Če že imaš dvojni konektor 4+4, ne vidim razloga, da bi priklopil samo enega. Mi lahko izdaš skrivnost.
Pogovarjamo se namreč o napajalniku, kateri ima samo 4 pin, za napajalnje procesorja in novejšo ploščo, ki ima 8 pin za ta namen. V tem primeru, brez kladiva, ne moreš falit priklopa.
Pogovarjamo se namreč o napajalniku, kateri ima samo 4 pin, za napajalnje procesorja in novejšo ploščo, ki ima 8 pin za ta namen. V tem primeru, brez kladiva, ne moreš falit priklopa.
Delo krepa človeka
FX6300B ::
priklopi bo delovalo tudi sam imam matično ki ima 8 pinski priklop (m5a97 r2.0) pa do sedaj deluje kot mora :D
May the force be with you!
lonewolf_ ::
priklopi bo delovalo tudi sam imam matično ki ima 8 pinski priklop (m5a97 r2.0) pa do sedaj deluje kot mora :D
Pol pa še povej če imaš gor 4core ali 8core proc ?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
FX6300B ::
6 core :D
fx6300
aja drugače pa prvo povej ja kateri procesor imaš ker če porabi preveč bo treba z adapterjem
pri meni je fx6300 95 W pa če dam strees test ševedno dela :D
fx6300
aja drugače pa prvo povej ja kateri procesor imaš ker če porabi preveč bo treba z adapterjem
pri meni je fx6300 95 W pa če dam strees test ševedno dela :D
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Tavher ::
Z 8-jedrnim procesorjem meni ne dela z 1x 4-pinskim konektorjem, morata biti oba. Verjetno ni kar tako brez veze 2x4 na plati.
StajercSSS ::
Sem rešil problem z drugim napajalcem, ki ima 4+4 konektor.
Moderator lahko zbriše številko, če ma čas, ostalo lahko pusti, če bo še kdo rabil kako pomoč.
Moderator lahko zbriše številko, če ma čas, ostalo lahko pusti, če bo še kdo rabil kako pomoč.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov procesor, rami in matična (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10534 (7985) | Muccccek |
» | converter 8 v 4 pin.. a bo delal?Oddelek: Strojna oprema | 2042 (1871) | mihco |
» | 8 pin connector pomočOddelek: Strojna oprema | 1462 (1321) | solatko |
» | Imam tak pa tak računalnik kater Napajalnik mi priporočate ??!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1451) | paramedic86 |
» | 4 oz. 8 pinski priključek na matični?Oddelek: Strojna oprema | 1764 (1435) | J`Mavr0 |