Forum » Kaj kupiti » hlajenje Athlona 2500+
hlajenje Athlona 2500+
Blade ::
Zanima me predvsem, kateri hladilnik priporočate za hlajenje Athlona 2500+/512kB, se pravi Bartonćek.
Ali ima kakšen izkušnje z novimi Zalmani CNPS-7000 in kompanijo?
Vodno hlajenje zaenkrat pustite pri miru .
Ali ima kakšen izkušnje z novimi Zalmani CNPS-7000 in kompanijo?
Vodno hlajenje zaenkrat pustite pri miru .
Sergio ::
Meni osebno Volcano 9+ od TTja tretnutno lepo odgovarja (prehodna faza do vodnega hlajenja ;)). Imam pa Bartona 2500+, greje se mi nekje na 43 stopinj, vsaj toliko pokaže termalni senzor plošče.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Kako je pa kej z glasnostjo Vulkanov - mislim, da nikoli niso sloveli po tem, da so tihi - ali pač?
Koliko je kej glasen v primerjavi z npr. ChromeOrbom?
Koliko je kej glasen v primerjavi z npr. ChromeOrbom?
Sergio ::
Glasen je, kolikor ga pač hočeš glasnega, saj ima potenciometer za uravnavo ventilatorja. Edinole v "tihem" načinu ne bo kaj preveč stabilen ob višjih frekvencah ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Ali ima kdo od vas Zalmana montiranega gor?
BTW Sergio, omenjal si "višje freq" - na koliko si ga že šopal .
BTW Sergio, omenjal si "višje freq" - na koliko si ga že šopal .
Gejmer ::
A niso tile ZAlmani 7000 zaenkrat samo za Pentium procesorje??
Res je.Kmalu si bom enega nabavil!
Res je.Kmalu si bom enega nabavil!
Nanda yo?
Ja, novi so očitno res namenjeni samo pentiumom in athlonom64. Nekje pa sem prebral, da ga lahko prisilno montiraš tudi na stare Athlone (s tem ne mislim, da s kladivom tolčeš po hladilniku :).
Sedaj, ko sem videl test med 2100+ in 2500+ Bartonom, se je pojavila nova neznanka --> kateri procesor kupiti, saj 2500+ v primerjavi z 2100+ ni bil prektično nič hitrejši (mimogrede, oba imata skoraj enako frekvenco).
Ali mi lahko kdo pove kaj v prid bartona, ker drugače je na spisku za nakup 2400+.
Sedaj, ko sem videl test med 2100+ in 2500+ Bartonom, se je pojavila nova neznanka --> kateri procesor kupiti, saj 2500+ v primerjavi z 2100+ ni bil prektično nič hitrejši (mimogrede, oba imata skoraj enako frekvenco).
Ali mi lahko kdo pove kaj v prid bartona, ker drugače je na spisku za nakup 2400+.
gregor ::
sergio
imam prav tako athon 2500 in volcano 9, ali ti maticna plosca pravilno prikazuje hitrost cpu ventilatorja, imam mb epox 8rga+ vendar mi vedno kaze za cca 700 obratov prevec (cca 5500 namesto 4800...)
sicer pa ali kdo ve kaksna je zgornja temperatura za normalno delovanje procesorja
hvala
lp
imam prav tako athon 2500 in volcano 9, ali ti maticna plosca pravilno prikazuje hitrost cpu ventilatorja, imam mb epox 8rga+ vendar mi vedno kaze za cca 700 obratov prevec (cca 5500 namesto 4800...)
sicer pa ali kdo ve kaksna je zgornja temperatura za normalno delovanje procesorja
hvala
lp
thezerox ::
Sergio: kako si zadovoljen z bartonom? A ga maš overclockanega, in če ja, na koliko? za koliko si ga kupil?
Zheegec ::
Gregor - meni za Volcano7+ na 8Rda sploh ne kaže vrtlajev, samo za Zalman 92mm mi kaže.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 43708 (16492) | peter_ki |
» | TT Silent Tower ali Zalman CNP6000-Cu (cilj je tišina)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1989 (1448) | js |
» | Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4405 (3560) | Sami |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1918 (1359) | Grimlord |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2852 (1977) | profii |