Forum » Kaj kupiti » Sumljiv prodajalec na bolhi
Sumljiv prodajalec na bolhi
Assass1n ::
Relanium jaz še nisem imel težav(tok tok nales) pa kupujem iz bolhe že 15 let.
Tako da bolha je zakon.
Tako da bolha je zakon.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Assass1n ()
njyngs ::
Global trading gbmh.
LOL, znan nategun. Od denarja se lahko kar poslovis. Bo vsaj sola za drugic.
Nočem bit nesramen, ampak prav je tako. Za tak denar dobiš že pri naših operaterjih telefon. Pa če ti že taki shady maili pa shady prodajalci ne kliknejo v glavi... no pol si pa zaslužiš to. Včasih je revež sam kriv da je revež. Aja, pa že to, da si "dolgo šparal za iPhone" pove, da si takega telefona ne moreš privoščiti.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
koyotee ::
Mogu bi plačat še 2000€ za naivnost.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Glugy ::
Dokler sistem dopušča goljufe se bodo goljufi pasli. Tako to žal je. Nasploh je pametno da če nisi prepričan o prodajalcu da vse podatke daš na forum pa ti oni povedo potem. Ja ok kdo te bo imel za neumnega ampak to ni nič v primerjavi z denarjem ki ga lahko izgubiš. Nič te ne stane da povprašaš. Pač verjamem da vsi ne morjo imet žilce za to kdaj je kdo goljuf pa kdaj ni. Vsi pa lahko vprašamo.
DarwiN ::
Danes že prodaja pod novim accountom. Očitno je "prodal" kar nekaj izdelkov in se rad vrača na bolho s svojimi prodajnimi uspešnicami.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
[D]emon ::
Prijavite ga, pa ga bo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
N0t0ri0us ::
Očitno mu res dobro teče ta posel in dvomim, da je nategun. Danes sem tudi jaz naročil
Sem plačal in sedaj čakat, da me pokličejo iz DHLja
Apple iPhone 6S + Plus 128GB, izvirnik, New v polje
KTr1sk ::
Malo moreš sam presodit ali je lahko prevarant, jaz recimo imam slabe izkušnje z tistimi ki nimajo zraven telefonske številke, in jim sploh več ne pišem, ker se mi ne da čakat na odgovor in se mi zdi zelo neresen če nekaj prodajaš da ne objaviš telefonske številke.
Ne dolgo nazaj en primer, kupoval sem ram za PC in ni imel telefonske, in sem rekel če pove telefonsko da se zmeniva in je rekel, da samo preko sporočil kontaktira, (na bolhi je imel napisan naslov-10km od mene doma), pa sem rekel da bi se oglasil da sprobam če deluje pa je odpisal
pa sem odpisal da ne rabim njegova PCja, če bom svojga zraven prinesel da sprobam, če deluje...
in po tistem ni več odpisal...čudak..al kaj vi menite??
Ne dolgo nazaj en primer, kupoval sem ram za PC in ni imel telefonske, in sem rekel če pove telefonsko da se zmeniva in je rekel, da samo preko sporočil kontaktira, (na bolhi je imel napisan naslov-10km od mene doma), pa sem rekel da bi se oglasil da sprobam če deluje pa je odpisal
"Zal ne bo slo, ker racunalnika nimam vec v celoti. So pa sicer popolnoma izpravni,..."
pa sem odpisal da ne rabim njegova PCja, če bom svojga zraven prinesel da sprobam, če deluje...
in po tistem ni več odpisal...čudak..al kaj vi menite??
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
Assass1n ::
Če si kupoval ram za 10€ ne rabi bit čedak samo ne da se mu ukvarjat iz tabo 2 ure da proda en ram. :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Machete ::
Če si kupoval ram za 10€ ne rabi bit čedak samo ne da se mu ukvarjat iz tabo 2 ure da proda en ram. :)
Ja točno tako. Jaz tudi ne maram dajat telefonske, ker jo ne želim trosit naokoli za par eur.
Ko sva načelom dogovorjena za prevzem, da se najdeva itd.. pa si jo pač izmenjava. Ker folka imaš svašta. Eni bi glihali za 50 centov pri 5ih evrih, eni bi zastonj, drug samo nekaj firbca itd.. jaz sem jim bom pa javljal zvečer ali med kosilom.. Čemu, če smo iznajdli e-maile pred ca 20imi leti.
Še manj pa sem pristaš, da bom sedaj pa dobival se z xy folkam, jih pol ure usmerjal, vozil po stanovanju in jim testriral zadeve itd..
Če napišem da dela, potem dela. Če je kaj narobe napišem, da je nekaj narobe. Če pa folk ne verjame, pa nič, pa naj kupi drugje. Ajde drugo je avto za nekaj k €.. Ne pa elektronika za 10-200e..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
toplakd ::
Ravno zato jaz te manjvredne stvari raje kakemu znancu podarim, če pa noče nihče met pa v kanto.
Se mi ne da cenkat s folkom. Če sam kaj kupujem in je v bližini, grem osebno prevzet, drugače
pa po pošti s tem da plačam vnaprej na TRR. Death On Arrival še nisem nič dobil, če pa kasneje kaj
crkne pa pač crkne.
Se mi ne da cenkat s folkom. Če sam kaj kupujem in je v bližini, grem osebno prevzet, drugače
pa po pošti s tem da plačam vnaprej na TRR. Death On Arrival še nisem nič dobil, če pa kasneje kaj
crkne pa pač crkne.
Relanium ::
So tud taki, ki te bojo za 10€ nategnili pri ramih, če te le lahko.
Zato pravim da je bolha samo gnojišče - ok par koristnih stvari sem res našel in prodal ampak vseeno ostajam pri mnenju.
Edina varianta bi bila recimo plačilo preko paypala, tu si vsaj do neke mere zavarovan, seveda jih pol vsaj 50% takoj odpade, nekaj jih potem morda nima računa, mal je provizije, ampak jebiga.
Zato pravim da je bolha samo gnojišče - ok par koristnih stvari sem res našel in prodal ampak vseeno ostajam pri mnenju.
Edina varianta bi bila recimo plačilo preko paypala, tu si vsaj do neke mere zavarovan, seveda jih pol vsaj 50% takoj odpade, nekaj jih potem morda nima računa, mal je provizije, ampak jebiga.
MrGTO ::
V mailu se da tudi iz sourca marsikaj izvedeti. Skoraj sigurno vidiš iz kje je res prišel mail.
Pri "trusted" naslovih pa veš, da ne bo čudnih "hopov" =)
Pri "trusted" naslovih pa veš, da ne bo čudnih "hopov" =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrGTO ()
Stari maček ::
N0t0ri0us ::
predvidevam, da če bi bil na bolhi paypal, da bi 10% kupcev vedno odprlo dispute in zahtevalo denar nazaj in bi si izmislili, da je z izdelkom nekaj narobe...
lotka2 ::
dober da sem sla iskat po googlo, ker tudi sama ze poslala podatke, drugace pa cena ihone5s je 250 in se mi zdi glih primerna.
drugace pa kar se teg nategancij tice, prodajala sem prenosnik preko bolhe, dobim sporocilo od tipa iz italije, da mi placa postnino in ce ga posljem. seveda nasedem , ker dobim mail od paypala, da je bil denar nakazan, vse skupaj je bil fake. prijavil policiji, in seveda nic od nic, poslala sem na nek naslov na sicijili in dejanski italijanski organi ne posiljajo nista. druga stvar pa je, da je nase sodisce zavrnilo zahtevo za pridobitev ip, premala vrednost. ocitno je za njih 450 eur nic :(
drugace pa kar se teg nategancij tice, prodajala sem prenosnik preko bolhe, dobim sporocilo od tipa iz italije, da mi placa postnino in ce ga posljem. seveda nasedem , ker dobim mail od paypala, da je bil denar nakazan, vse skupaj je bil fake. prijavil policiji, in seveda nic od nic, poslala sem na nek naslov na sicijili in dejanski italijanski organi ne posiljajo nista. druga stvar pa je, da je nase sodisce zavrnilo zahtevo za pridobitev ip, premala vrednost. ocitno je za njih 450 eur nic :(
00mare00 ::
Očitno mu res dobro teče ta posel in dvomim, da je nategun. Danes sem tudi jaz naročilApple iPhone 6S + Plus 128GB, izvirnik, New v polje
No in so ti pripeljali nov telefon?
Sem tud jst bil v stiku s to firmo da bi kupil en prenosnik, ampak je res predobra cena da bi bla resnična. Še dobr da obstajajo takele teme da se lahko izogneš temu nepotrebnemu metanju denarja stran. Sam da jih zaslediš taprav čas :)
00mare00 ::
Zstiller ::
Njegov primarni posel je zbiranje email naslov, da jih proda spamarjem, če pa koga še nategne je pa samo plus z njegove strani. Tako, da če te že firbec matra si naredi nov email samo za take priložnosti.
M-XXXX ::
Njegov primarni posel je zbiranje email naslov, da jih proda spamarjem, če pa koga še nategne je pa samo plus z njegove strani. Tako, da če te že firbec matra si naredi nov email samo za take priložnosti.
Itak ja, in tako dobi koliko? 30 naslovov na dan. Koliko bi bilo to vredno? Ene 152525x manj kot je dal za elektriko, kaj šele za svoj čas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 102861 (8595) | predi |
» | Nategnt nateguna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18569 (4723) | Machete |
» | Ali je tole legit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3675 (2392) | Jerry000 |