» »

DVD - vprašanje

DVD - vprašanje

bizgech ::

Imam en DVD in bi si ga rad prekopiral ali shranil na PC. Težava pa je, ker mi med kopiranjem javi CRC napako. Kopirati sem probal z različnimi programi in tudi ročno (vsako datoteko posebej). Probal sem tudi očistiti DVD, vendar ni uspeha. Če odprem vsebino DVD-ja, sta tam 2 mapi AUDIO_TS in VIDEO_TS. Prva mapa je prazna, druga pa vsebuje datoteke. Na disk sem uspel spraviti vse datoteke, razen ene - tukaj se kopiranje ne izvede. Tiste datoteke verjetno ne bom mogel nikakor skopirati.

V mapi VIDEO_TS je nekaj datotek s končnico VOB. Če te datoteke odprem v kakšnem video predvajalniku (VLC), mi video predvaja, vendar je posnetek dolg le nekaj sekund, kar je malo čudno. Če pa celotno mapo (VIDEO_TS in AUDIO_TS) povlečem v predvajalnik, mi DVD predvaja - vendar se na določenem mestu ustavi (zamrzne cel predvajalnik), ker tam manjka datoteka, ki je nisem mogel prekopirati.

Zanima me, kako bi iz teh VOB datotek naredil eno avi/mp4/mpg/mov datoteko, do tistega mesta, kjer se predvajanje ustavi.

Dr_M ::

S predvajalnikom moras odpret cel VIDEO_TS in ti bo pravilno predvajalo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

bizgech ::

To mi je jasno, vendar jaz bi rad naredil nekakšen DVD-rip do določenega mesta na posnetku (do tam kjer še lahko predvaja).

Han ::

Uporabiš urejevalnik videa, npr. Corelov VideoStudio. VOB je v bistvu MPEG 2 format.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dvd format na zunanjem disku

Oddelek: Zvok in slika
6969 (828) CaqKa
»

kako zapisati video ts oblike da bo dvd - divx - ali kaj podobnega???

Oddelek: Pomoč in nasveti
66324 (6265) lasse007
»

Ne znam zapečt DVD-ja...

Oddelek: Strojna oprema
122266 (2266) vratar
»

DVD velik 3gb uprašanej

Oddelek: Zvok in slika
142055 (1741) CaqKa
»

DVD - program ?