Forum » Loža » Oxboard
Oxboard
David4747 ::
http://www.oxboard.eu/
Ima kdo kakšne izkušnje s tem, kako to deluje, kako "intuitivna" je sama uporaba, varnost? Je doseg realen?
Zdi se mi kot poceni alternativa raznih mestnim skuterjem, pa še veliko lepše zgleda :D
Ima kdo kakšne izkušnje s tem, kako to deluje, kako "intuitivna" je sama uporaba, varnost? Je doseg realen?
Zdi se mi kot poceni alternativa raznih mestnim skuterjem, pa še veliko lepše zgleda :D
Ales ::
What could possibly go wrong?
Zgleda zanimivo, čeprav 800 EUR niti ni tako poceni. Potem pa se spomnim, da je lastnik Segway-a padel v prepad na taisti napravi.
No... saj dejansko ni smešno... Ena od bolj ironičnih človeških usod, kar mi jih je znanih. V glavnem, ne zdi se ne vem kako varno za uporabo v okoljih z nešteto malimi in velikimi fizičnimi ovirami ter seveda raznimi pešci, domačimi živalmi na sprehodu, itd..
Zgleda zanimivo, čeprav 800 EUR niti ni tako poceni. Potem pa se spomnim, da je lastnik Segway-a padel v prepad na taisti napravi.
No... saj dejansko ni smešno... Ena od bolj ironičnih človeških usod, kar mi jih je znanih. V glavnem, ne zdi se ne vem kako varno za uporabo v okoljih z nešteto malimi in velikimi fizičnimi ovirami ter seveda raznimi pešci, domačimi živalmi na sprehodu, itd..
David4747 ::
Najbolj me skrbi dejanska uporaba po mestu, kako gladek mora biti pločnik, da se lahko pomikaš hitreje kot pešec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Jumping stilts"Oddelek: Loža | 2352 (2112) | matic492 |
» | Bo naslednji Nexus res 6-palčen?Oddelek: Novice / Android | 10559 (7605) | kpkp |
» | Varčna sijalka vs. žarnica (stroškovno) (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28373 (23699) | BlaiseM |
» | Prevozna sredstva v natrpanih mestihOddelek: Loža | 6209 (5101) | gendale |
» | Poceni računalnik in Vista - kmalu realna kombinacija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10869 (7100) | opeter |