Forum » Loža » "Jumping stilts"
"Jumping stilts"
matic492 ::
Imam nekaj viška denarja in sem najprej razmišljal o nakupu še ene R9 290, pa se mi zdi malo brezveze, no vsaj zaenkrat, se pa že par let zanimam za te jumping stiltse, zdi se mi zlo kul, ampak ne vem kok je kej v praksi to:
Gledal sem specifično te:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00N...
Torej 280€ niti ni mali vložek, najbolj me je strah da bi jih potem nekje doma pospravil in jih ne uporabljal, ima kdo to, se je težko naučit uporabljat? Ni me strah padcev, bolj bi me matralo to kaj in kje naj sploh s tem delam. Znam naredit salto naprej na trampolinu z pristankom brez padca po nekje 5krat zapored, čeprav tule si tak nebi upal probat kaj takega še dolgo haha :D. Ampak niti ne mislim to kot da bi zdaj neke akrobacije delal, bol tako kot zanimivost, da namesto da greš s kolesom nekam, greš pač s tem?
Bi lahko mogoče to nadomestilo tek? (ponavadi laufam zadnje čase nekje 6km,probam vsak dan ko imam čas), bi bilo mogoče zanimivo malo s tem? Verjetno bi prišel veliko dlje in hitreje?
Gledal sem specifično te:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00N...
Torej 280€ niti ni mali vložek, najbolj me je strah da bi jih potem nekje doma pospravil in jih ne uporabljal, ima kdo to, se je težko naučit uporabljat? Ni me strah padcev, bolj bi me matralo to kaj in kje naj sploh s tem delam. Znam naredit salto naprej na trampolinu z pristankom brez padca po nekje 5krat zapored, čeprav tule si tak nebi upal probat kaj takega še dolgo haha :D. Ampak niti ne mislim to kot da bi zdaj neke akrobacije delal, bol tako kot zanimivost, da namesto da greš s kolesom nekam, greš pač s tem?
Bi lahko mogoče to nadomestilo tek? (ponavadi laufam zadnje čase nekje 6km,probam vsak dan ko imam čas), bi bilo mogoče zanimivo malo s tem? Verjetno bi prišel veliko dlje in hitreje?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Old Spice ::
Naredi si uslugo in si za ta denar raje kupit ene kvalitetne teniske če rad tečeš. S temle boš enkrat padu na zobe....
Assass1n ::
Kaj pa če bi teh 300€ imel dokler ne najdeš nečesa kar si res želiš ali potrebuješ, zakaj bi na silo zapravil mi pa res ni jasno.
Glede teh naprav pa nimam pojma.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Kaj pa če bi teh 300EUR imel dokler ne najdeš nečesa kar si res želiš ali potrebuješ, zakaj bi na silo zapravil mi pa res ni jasno.
Ni na silo, kot sem rekel sem že najmanj 2 leti nazaj hotel to kupit, pa takrat nisem imel denarja.
A te niti mal ne mika da bi imel tole, pa bi skakal 3m v višino in ne vem, 5m v daljino? :D
Tisto je bilo samo vprašanje, če se lahko nadomesti. Pač sprašujem če je stvar uporabna za kaj drugega kot samo "show off".
Naredi si uslugo in si za ta denar raje kupit ene kvalitetne teniske če rad tečeš. S temle boš enkrat padu na zobe....
Padu bom verjetno več kot enkrat haha.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
rdecaluc ::
Zadeva je fajna, ampak se rabiš s tem potem kar ukvarjat. Trenutno nebi kupoval, razen če so cene res ugodne. Saj ti bodo celo zimo načeloma stale v kotu (odvisno od vremena)
Pri nakupu ti priporočam da kupiš take ki imajo možnost menjave samo gume na kontaktnem delu. Veliko jih ima opcijo menjave tega samo skupaj z delom železnega okvirja (in je dražje)
Kupuješ glede na težo, tako da moraš tukaj pazit. Želel si boš kupit tudi "skejterske" čelade ipd., plus fino je bit v dobri kondiciji, saj je večino gibov dejansko jogging.
Kar se uporabe tiče. Preprosto je hodit in po pameti tudi skakat. Tečeš lahko zelo hitro. Vedno moraš imeti noge pred sprednjim delom telesa, sicer se boš gotovo spotaknil.
Lp
Pri nakupu ti priporočam da kupiš take ki imajo možnost menjave samo gume na kontaktnem delu. Veliko jih ima opcijo menjave tega samo skupaj z delom železnega okvirja (in je dražje)
Kupuješ glede na težo, tako da moraš tukaj pazit. Želel si boš kupit tudi "skejterske" čelade ipd., plus fino je bit v dobri kondiciji, saj je večino gibov dejansko jogging.
Kar se uporabe tiče. Preprosto je hodit in po pameti tudi skakat. Tečeš lahko zelo hitro. Vedno moraš imeti noge pred sprednjim delom telesa, sicer se boš gotovo spotaknil.
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Zadeva je fajna, ampak se rabiš s tem potem kar ukvarjat. Trenutno nebi kupoval, razen če so cene res ugodne. Saj ti bodo celo zimo načeloma stale v kotu (odvisno od vremena)
Lp
Zima ja, sploh nisem pomislil na to.
Težo sem že gledal pravilno, pa tudi kolikor sem gledal tale model ima "interchangeable" springs, če se slučajno zredim in rabim springe za od 90-120 haha.
Tud tiste nogice ima vsaj po slikah sodeč preprosto zamenljive.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
Problem ni bil nikoli v težavnosti, zgolj v ceni :D
Sem gledal po ebayu rabljene samo za tako stvar, kjer so lahko resne poškodbe bi raje vzel novo.
Eh, sem šele zdaj pogledal in je nenormalna poštnina, 190€.... seriosuly? tolko rabijo da pripelejo stvar iz velike britanije? letalska karta do Londona stane manj.....
@rdecaluc, predvidevam da ti maš to? Če imaš, kje si kupil?
@rdecaluc, predvidevam da ti maš to? Če imaš, kje si kupil?
rdecaluc ::
Mam jih. Šel sem jih v Zagreb iskat. In sicer so znamke PowerStrider. In zdej za boga ne najdem štacune, ki mi jih je prodala xD
edit: Evo jih! http://www.expub.hr/
edit: Evo jih! http://www.expub.hr/
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
Lel, stran zgleda kot da jo je naredil nekdo z končanim dvotedenskim tečajem HTMLja.
Hvala za info, pa tudi 1600 kun je velik ceneje kot pa kar sem jaz gledal :)
Hvala za info, pa tudi 1600 kun je velik ceneje kot pa kar sem jaz gledal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za rekreativne tekače (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 8497 (6674) | AnjaNja |
» | Tekaška ura za merjenje srčnega utripaOddelek: Šport | 3022 (2524) | Karen |
» | Kopačke za travoOddelek: Šport | 2379 (1866) | perci |
» | Tek navzdolOddelek: Loža | 7539 (5909) | Malajlo |