Forum » Strojna oprema » Asus notebook
Asus notebook
vanromy ::
Na pet let starem prenosniku so se po celem monitorju pojavile vodoravne črte v razmaku približno 2 mm.
Kateri servis mi priporočate?
Kakšne so vaše izkušnje s servisom Sistem Ena na Dolenjski cesti?
Kateri servis mi priporočate?
Kakšne so vaše izkušnje s servisom Sistem Ena na Dolenjski cesti?
shadeX ::
Priporočamo nov prenosnik, ker boš za servis dal več kot za nov prenosnik z boljšimi specifikacijami.
AnriK ::
Priporočamo nov prenosnik, ker boš za servis dal več kot za nov prenosnik z boljšimi specifikacijami.
Brez da napiše točen model prenosnika je brezveze ugibat.
Lahko je popravilo okoli 100€, kar je pri tisoč € vrednemu prenosniku še vedno smiselno. Torej OP predlagam da napiše točen model. Lahko je odpovedal ekran, lahko je samo slab stik konektorja za LCD, ...
He-Man ::
Lahko je monitor, lahko GPU ali pa celo RAM. Enkrat sem doživel nekaj podobnega in bil prepričan, da je krivec GPU a se je zadeva uredila po zamenjavi spomina. Če lahko, zamenjaj RAM oz. če imaš 2 modula poskusi izmenično zagnati prenosnik z le enim. Če ni RAM (verjetno žal ni) bodo stroški z menjavo GPU ali zaslona.
solatko ::
Prenosnik priključi na zunanji monitor ali TV. Če se pojavijo enake črte, je krivda v grafični kartici, ki jo počasi jemlje.
Napiši, če je bil računalnik kdaj v svoji zgodovini razdrt in očiščen, saj je lahko napaka v pregrevanju grafike.
Napiši, če je bil računalnik kdaj v svoji zgodovini razdrt in očiščen, saj je lahko napaka v pregrevanju grafike.
Delo krepa človeka
vanromy ::
Včeraj sem ga priključil na tv in tam je slika brez črt.
Lani pozimi ni bilo slike na monitorju, vzrok je bil pokvarjen povezovalni trak z monitorjem.
To napako so odpravili, mogoče so ga takrat tudi očistili.
Lani pozimi ni bilo slike na monitorju, vzrok je bil pokvarjen povezovalni trak z monitorjem.
To napako so odpravili, mogoče so ga takrat tudi očistili.
solatko ::
Potem je v okvari display (verjetno kontroler, ali priključna vrvica). V tem primeru se ti splača popravit, če bi šla grafika, je popravilo nesmiselno.
Delo krepa človeka
mirancar ::
za referenco ti povem da me je menjava zaslona koštala 100 eur, takrat 5 let star prenosnik
70 eur je bil zaslon + 30 zaokroženo na 100 menjava
čakalna doba je bila cca 3 tedne (verjetno je naročil iz ebay...)
menjal je cca pol ure
zaslon 1920*1200 15,4 inch matt, dobri vidni koti, vglavnem zelo dober nadomesten display
70 eur je bil zaslon + 30 zaokroženo na 100 menjava
čakalna doba je bila cca 3 tedne (verjetno je naročil iz ebay...)
menjal je cca pol ure
zaslon 1920*1200 15,4 inch matt, dobri vidni koti, vglavnem zelo dober nadomesten display
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelujoča grafična na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (577) | Jožko |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19264 (14839) | Zheegec |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4809 (4137) | matobeli |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8484 (5869) | denci |
» | Obdržati prenosnik dražje kot kupiti novegaOddelek: Novice / Ostale najave | 4494 (2864) | Matevžk |