Forum » Pomoč in nasveti » Izklapljanje wifi omrežja
Izklapljanje wifi omrežja
WIngs ::
Pozdravljeni, mi lahko kdo prosim pove zakaj in kako to rešim, da mi wifi omrežje izklaplja računalnik? Imam Asusa WIN10 in mi avtomatsko v roku nekaj sekund izklaplja wifi povezavo! desno spodaj ko je okvirček za omrežje sta dve "tipki/kontrolna programa" za airplane mode in wifi, no ta wifi se mi izklaplja, moral bi biti skoz zelen (ON) mi ga pa na sivo meče (OFF). Ko ga z miško ali prek hotkeya na tipkovnci vklopim se mi lepo poveže na omrežje, vendar mi ga avtomatsko potem ugasne... pomoč prosim! :)
lp
lp
solatko ::
V nastavitvah kartice izklopi možnost, da ti sistem izklopi wi-fi zaradi varčevanja.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | App, ki bi avtomatsko vklopil/izklopil bluetooth in podatke ko greš od domaOddelek: Mobilne tehnologije | 3961 (3224) | Ales |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20617 (9993) | Mavrik |
» | LAN in WLAN (WiFi) skupaj in intrenetOddelek: Omrežja in internet | 1668 (1392) | a-ptuj1 |
» | ROUTER in signal (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8304 (7815) | Frenckie |
» | Wlan problem - prekinja povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1166 (1097) | drejc87 |