Forum » Zvok in slika » Fl studio alternativa
Fl studio alternativa
sosed ::
Živjo,
sem začetnik v ustvarjanju glasbe. Sem že uporabljal fl studio in me zanima katere programe še priporočate za začetnika, da je bolj enostaven?
Lp
sem začetnik v ustvarjanju glasbe. Sem že uporabljal fl studio in me zanima katere programe še priporočate za začetnika, da je bolj enostaven?
Lp
hellboy123 ::
Težko boš našel kaj minimalno uporabnega, ki je lažje od FL Studio. Drugače pa: FL Studio Alternatives.
Priporočam da si ogledaš FL tutoriale na Youtube, ker bolj enostavno kot FL, pa res skoraj ne gre. :)
Priporočam da si ogledaš FL tutoriale na Youtube, ker bolj enostavno kot FL, pa res skoraj ne gre. :)
jacal ::
Kot popoln brezzveznik sem svojčas naredil nekaj približno poslušljive glasbe z LMMS, v hellboyjevi zbirki je itak na prvem mestu. Vsaj poskusi, meni se je zdela reč kar uporabna in prijazna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem program za izdelovanje glasbeOddelek: Programska oprema | 6044 (3930) | Wolfox |
» | Računalnik za net in ustvarjanje glasbe?Oddelek: Kaj kupiti | 6970 (6578) | guest #44 |
» | izdelovanje galsbeOddelek: Pomoč in nasveti | 2599 (2503) | boziceklol |
» | Katero zvočno kartico kupiti za snemanje glasbeOddelek: Kaj kupiti | 3641 (3452) | Volta |
» | ustvarjanje MUSKE ...kakrsn kol nasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1518) | zile |