Forum » Na cesti » Golf 4 problem
Golf 4 problem
IL_DIAVOLO ::
Zdravo,
imam tezavo na golfu 4 1.9 tdi. Med prehitevanjem nenadoma slisim zvok kot da bi guma spustila, motor pa je glasen in brez moci. Ob pritisku na pedal je ta zvok se najbolj izrazit.
Zna kdo povedat, kaj bi lahko bilo, vsaj okvirno.
Lp
imam tezavo na golfu 4 1.9 tdi. Med prehitevanjem nenadoma slisim zvok kot da bi guma spustila, motor pa je glasen in brez moci. Ob pritisku na pedal je ta zvok se najbolj izrazit.
Zna kdo povedat, kaj bi lahko bilo, vsaj okvirno.
Lp
Dr_M ::
Ko je bilo pri mojmu avtu neki podobnega, je pocila ena cev nekje okoli turbine oz intercoolerja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Arctander ::
Verjetno ti tudi bolj kadi. Preglej gumijaste cevi s turbine na IC in z IC na sesalni kolektor. Če razpoka ni vidna s prostim očesom, naj nekdo drži gas v avtu nad 2500rpm in z roko tipaj, kje uhaja zrak.
Te cevi so sicer nesramno drage in ponavadi ni druge opcije kot original na servisu.
Če pa so cevi cele, poglej, če ni samo popustila kakšna objemka na koncu cevi. Naslednja možnost je, da je počil IC.
Te cevi so sicer nesramno drage in ponavadi ni druge opcije kot original na servisu.
Če pa so cevi cele, poglej, če ni samo popustila kakšna objemka na koncu cevi. Naslednja možnost je, da je počil IC.
Dr_M ::
Pri meni je bila cev, nevem tocno ali je sla v intercooler ali iz, dolga cca 15cm, vse skupaj so mi zaracunalni 15e.
The reason why most of society hates conservatives and
Arctander ::
Verjetno je bila navadna, ravna? Za Transporterja sem dal 80€ za cca. 40 cm dolgo cev z dvema zavojema. Drugega kot original ni.
IL_DIAVOLO ::
Res je bila cev...popravilo me je stalo 10 evrov. Bila je kratka cev z dvema zavojema, kot je omenil uporabnik zgoraj.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave po obnovi turbine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20685 (11677) | KTr1sk |
» | 1.9 TDI 130 KM - začele so se težave... ali pač ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35556 (18984) | cleanac |
» | Kako najti vodo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29590 (22513) | Vajenc |
» | Zmrznjena vodovodna cev - kako odtaliti?Oddelek: Loža | 9485 (8405) | Mesar |
» | Zračno vs vodno hlajenje - nasvetOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1738 (1514) | ModriN96 |