Forum » Omrežja in internet » Pritožba na paypal
Pritožba na paypal
Nia38 ::
26. junija sva s prijateljico naročili kopalke pet parov pri Bikini Shack, 6.julij pa sva naročili še ene za drugo prijateljico. V prvem paketu so manjkale ene kopalke (naročili sva dvoje enake in ista številka) 25 funtov ene......takoj sem jim javila, da so poslali ene kopalke premalo, pa so takoj odgovorili (I am sorry for the delay in replying to you. I can ship the item today - will you receive it in time? If not I will provide you with a refund for it. Please advise.).....pa sem odgovorila, da naj pošljejo kar s paketom, ki sem ga naročila kasneje! Tudi paket, ki sva ga naročili kasneje je prišel, pa manjkajočih kopalk ni bilo notri! Poslala sem jim ogromno mailov, pa so komaj na enega odgovorili, da so sedaj vse kopalke poslane........jaz kopalk še do danes nisem dobila! Pritožila sem se na pay pal, ker tudi komunikacije ni bilo več.....odgovor je bil samo ta, da bi jih morala dobiti in, da ni razloga, da jih ne bi! Na pay pal sem se pritožila 12. avgusta 2015, pa so rekli, da bodo kontaktirali prodajalca in, če se bo strinjal bom dobila denar nazaj.......prodajalec se seveda ne strinja in trdi, da ima dokaze! Zdaj pa ne vem, kaj lahko še naredim......ali samo čakam ali lahko še kaj naredim! Prodajalcu sem poslala mail, da naj mi prosim pove, ali je poslal kopalke z drugim paketom, ali je poslal kopalke posamično, pa mi ne odgovajra! Ali jaz lahko dokažem, da jih nisem prejela? Neumno mi je jim kar spregledati 25 funtov!
Hvala za odgovore v naprej!
Hvala za odgovore v naprej!
Robi :P ::
Si dobila kak tracking number? Tam se vidi ali si prejela paketa ali ne... Če nisi potem poveš da ga ti nisi dobila in pika. Kaj se je dogalajo na pošti naj se pozanimajo oni. Prodajalec nima dokazov da si ti prejela paket če ni tracking nubmerja. Pošlji prodajalcu še kak svarilni mail da si oz. boš stopila v kontakt s paypalom če se on ne misli potruditi glede zadeve.
Nia38 ::
Robi hvala za odgovor! Nisem dobila tracking number, čeprav sem večkrat prosila zanjo....na paypal sem itak že dala pritožbo, tako, da je spor odprt, zdaj pa se kar čaka, kaj lahko še sploh naredim? Ali zdaj samo čakam,kaj bo pay pal odločil, ker dispute je od 12.8. odprt!
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nia38 ()
Magic1 ::
https://www.paypal.com/us/webapps/helpc...
Ti sam glej da eskaliraš preden preteče 20 dni. Šele potem te bodo obravnavali, prej bolj čakajo, da se vidva zmenita.
Ti sam glej da eskaliraš preden preteče 20 dni. Šele potem te bodo obravnavali, prej bolj čakajo, da se vidva zmenita.
Magic
bagerist ::
Tako kot je magic rekel, pejt in takoj daj 'Escalate this dispute to a PayPal claim'. Zelo verjetno bodo razsodili tebi v prid.
Ce tudi to ne rata, imas se moznost, da gres na banko in naredis chargeback zaradi goljufije (pac reces da so ti ukradli s kartice denar, izpolnis en papir in skor zihr dobis denar nazaj). Je pa moznost, da te paypal bana, ce bos to nardila, ker v tem primeru jim banka pobere denar.
Ce tudi to ne rata, imas se moznost, da gres na banko in naredis chargeback zaradi goljufije (pac reces da so ti ukradli s kartice denar, izpolnis en papir in skor zihr dobis denar nazaj). Je pa moznost, da te paypal bana, ce bos to nardila, ker v tem primeru jim banka pobere denar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 993659 (650) | Machete |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20590 (16110) | St235 |
» | Paypal in "case closed" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11240 (8556) | mn |
» | Ebay (ko paket enostavno ne pride tudi po mescu dni)Oddelek: Loža | 5120 (4391) | Dr_M |
» | Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12471 (9213) | T-h-o-r |