Forum » Pomoč in nasveti » Instagram
bizgech ::
Ne spremljam toliko tehnološkega razvoja, zato imam mogoče neumno vprašanje, pa vseeno.
Kaj je Instagram? Predvidevam, da je kakšna aplikacija za shranjevanje slik, saj na družbenih omrežjih opažam razne "instagram" slike. Ne razumem točno, čemu je to namenjeno, saj ima vsako spletišče možnost deljenja slik.
Sem ga hotel preizkusiti, da vidim v čem je prednost, pa ne morem ustvariti računa, saj je na voljo za AppStore in Google Play, nikjer pa ni nič za PC. Torej, če nimam primernega mobilnega telefona ali tablice, si računa ne morem ustvariti?
Kaj je Instagram? Predvidevam, da je kakšna aplikacija za shranjevanje slik, saj na družbenih omrežjih opažam razne "instagram" slike. Ne razumem točno, čemu je to namenjeno, saj ima vsako spletišče možnost deljenja slik.
Sem ga hotel preizkusiti, da vidim v čem je prednost, pa ne morem ustvariti računa, saj je na voljo za AppStore in Google Play, nikjer pa ni nič za PC. Torej, če nimam primernega mobilnega telefona ali tablice, si računa ne morem ustvariti?
sandmat ::
tudi jaz ga ne štekam, ampak mislim, da je fora predvsem v filtrih čez slike. Vsaj med mojimi znanci pa je zadeva bolj kot ne izumrla. Par let nazaj bi rekel, da je blo še kakih 10 navdušencev v mojih krogih (sodim po objevah, linkanih na FB)
bizgech ::
polpo ::
Instagram je socialno omrežje ki temelji na deljenju slik.
Potem je to nekakšna alternativa za Flickr, le da je namenjen mobilnim napravam?
Da, to ti tudi pove prvi stavek na wikipediji -> Instagram @ Wikipedia
Pa za Chrome obstaja vtičnik, tako da kot zgleda je tudi za PC..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()
hmm23 ::
Rad bi postavil sliko na instagram. Ali je potrebno za to imeti aplikacijo oz. vtičnik, kot je nekdo že napisal?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hmm23 ()
harvey ::
Pinturicchio je izjavil:
Preko PC-ja sploh ne gre kolikor vem.
Gre, PC moraš predstaviti, da si na mobilni napravi.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
BivšiUser2 ::
Pictame.com - online instragram post viewer brez kakršnega koli plugina
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
s1ck ::
Preko PCja lahko dostopaš do instagrama, pregleduješ "news feed", iščeš folk, ... ne moreš pa objavljati slik preko PCja, za to rabiš mobilno napravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniki Facebooka postajajo opreznejšiOddelek: Novice / Zasebnost | 5463 (4586) | euagrus |
» | Instagram odslej tudi za videoposnetkeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6471 (5637) | djurodrljaca |
» | Instagram bo delil in prodajal slike uporabnikovOddelek: Novice / Zasebnost | 12626 (9783) | BaToCarx |
» | Facebook pridelal 157 milijonov dolarjev izgubeOddelek: Novice / Rezultati | 11613 (7708) | alexz |
» | Facebook prevzel InstagramOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 12521 (10333) | gruntfürmich |