Forum » Pomoč in nasveti » Izklop monitorja pri igranju
Izklop monitorja pri igranju
royal ::
Nevem, zakaj mi ko igram igro čez kakšnih 5 min ugasne monitor(kot pri varčevanju energije za monitor) lučka na monitorju pa utriplje.Kaj mi svetujete? ( A na to vpliva kakšna nadgradnja windowsov)(hvala v naprej)
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
550w lc power vodno hlajeno..
mchaber ::
jst mam čist ist problem in win xp, krivim svoj napajalnik, ga bom probo zamejat!
A imaš ti Dx9 al 8.1???
A imaš ti Dx9 al 8.1???
.
Hammer ::
Poglej na Lastnosti--Ohranjevalnik zaslona--Napajanje-Napajalne sheme--
pa poglej če nimaš zrihtano, da se ti monitor ugasne po petih minutah
pa poglej če nimaš zrihtano, da se ti monitor ugasne po petih minutah
C_maniak ::
Ja pa sej če ti prtiskaš tipke al pa miško premikaš, se ti ne ugasne tud če maš naštiman, da se ti po 5 min ugasne. Pol sploh ne bi mogu ničesar delat!
Kera fora...
Kera fora...
Z nastavitvami je vse vredi,prej sem igral igre pa me ni nič zabavalo , zdej pa kr naenkrat se mi je začel ugašat ekran.Jaz pa sumim (direct x ) .Nevem kaj bi lahko bilo? (hvala)
Mam pa direct x 9
boštjan ::
kera grafa,si kaj opazo pri različnih driverjih,keri OS in najbolj točno pitanje,kdaj se ti je to zaćelo dogajat?
Grafična je geforce4 ti 4200, prej se mi to ni dogajalo , mam pa 43.45 drivers,to se mi je začelo dogajat zej....
Dead_Eye ::
če igraš z joystickom je možno da ti po 5 min samo ugasne monitor, ki kao to za rač. ni pravo "premikanje miške oz. tipkanje"
vsaj pri meni je bilo nekoč to...
vsaj pri meni je bilo nekoč to...
The one and only
C_maniak ::
Hja, to bi blo možno, sam vseen ne vrjamem.
Kot je že boštjan reku; sprobi z drugimi drajverji, če se ti je to začel dogajat po zamenjavi.
Kot je že boštjan reku; sprobi z drugimi drajverji, če se ti je to začel dogajat po zamenjavi.
mchaber ::
Mam čist iste težave!!!!
GeForece 4 ti, win xp, gigabyte 7vrx KT333, ...
Težava ni softwerska, saj sem ponovno naložil windowse in poskušal z različnimi ver. driverjev ZMERAJ ISTO
Po moje je kriv napajalnik, da je preslaboten in ko grafični devede premalo toka, se ta avtomatsko izklopi
GeForece 4 ti, win xp, gigabyte 7vrx KT333, ...
Težava ni softwerska, saj sem ponovno naložil windowse in poskušal z različnimi ver. driverjev ZMERAJ ISTO
Po moje je kriv napajalnik, da je preslaboten in ko grafični devede premalo toka, se ta avtomatsko izklopi
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3732 (1396) | neocodexx |
» | Računalnik se mi sam ugaša..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2406 (1927) | ARAGONNN |
» | Call of Duty pomočOddelek: Igre | 2694 (1954) | Kaličopko |
» | Težava pri SPLINTER CELLOddelek: Igre | 1181 (1015) | Xplicit |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2481 (1425) | LeQuack |