Forum » Pomoč in nasveti » Razvoj programske opreme po naročilu?
Razvoj programske opreme po naročilu?
krneki1919 ::
Ali kdo ve, če katero slovensko podjetje izdeluje programsko opremo po naročilu in koliko bi stal tak "projekt"?
Ne razumite napačno vprašanja - ne gre za izdelavo "dolgočasnih" programov v stilu materialnega knjigovodstva, ampak projekt vsebuje zelo močno vizualno/grafično komponento (torej potreben tudi dizajner, ne le programer, ki zna za silo naklepati polja v štirikotno okno na ekranu).
Če kdo pozna tak team, naj mi sporoči, prosim.
Ne razumite napačno vprašanja - ne gre za izdelavo "dolgočasnih" programov v stilu materialnega knjigovodstva, ampak projekt vsebuje zelo močno vizualno/grafično komponento (torej potreben tudi dizajner, ne le programer, ki zna za silo naklepati polja v štirikotno okno na ekranu).
Če kdo pozna tak team, naj mi sporoči, prosim.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ
ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ ˇ
Ice-Heki ::
Poveš mogoče vsaj področje, ki naj bi ga programska oprema pokrivala oz. tehnologije, ki bi želeli, da jih uporablja?
mtosev ::
comtrade?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Thuban ::
S takim opisom zahtev te bodo povsod veseli, še z večjim veseljem pa izstavili račun.
pravzaprav ne bo nihče niti sprejel projekta s takšnim opisom.
krneki1919 je izjavil:
ne gre za izdelavo "dolgočasnih" programov v stilu materialnega knjigovodstva, ampak projekt vsebuje zelo močno vizualno/grafično komponento (torej potreben tudi dizajner, ne le programer, ki zna za silo naklepati polja v štirikotno okno na ekranu).
saj ti veš da logika zadaj je ista, tudi če ti ob kliku na to štirikotno okno program prikaže striptizeto na zaslon? Z žaljenjem programerjev boš projekt težko naročil. Oziroma ga ne boš.
lp
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
primoz4p ::
Ločiti moraš tudi uporabniški vmesnik in samo "fiziko" programa; kaj ti pomaga še tako lep dizajnerski uporabniški vmesnik, če je izračun napačen. Tako da tvoj progam lahko izdela več podjetij. Ti se dogovoriš samo z enim, ki poišče zunanje izvajalce za del programske opreme.
Jasno je, da je pričakovati konkreten odgovor (s številko oz. naslov podjetja) na OP-jevo vprašanje, nesmisel.
Jasno je, da je pričakovati konkreten odgovor (s številko oz. naslov podjetja) na OP-jevo vprašanje, nesmisel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program...Oddelek: Programska oprema | 1318 (812) | BigWhale |
» | Ročna ura s kovinskim pasom ?Oddelek: Loža | 1885 (1384) | RejZoR |
» | Cena takšne aplikacije? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 15354 (12432) | Looooooka |
» | Spletne storitve, z ali brez?Oddelek: Izdelava spletišč | 2141 (1611) | amd64bit |