Forum » Programiranje » java perceptual hash
java perceptual hash
BRBR ::
pHash explanation
java phash
torej tamle piše da je treba v sourcu zakomentirat takole, kolikor razumem
Za tole dvoje mi zračuna enak pHash (pri čemer sem to prej shranil na disk v jpg formatu), pri zakomentiranem delu kode
slika1
slika2
Komentarji na komentiranje zgornje kode in na to da ima zgornji dve sliki za enaki (podobni ?) ?
java phash
torej tamle piše da je treba v sourcu zakomentirat takole, kolikor razumem
//if (x != 0 && y != 0) {
hash += (dctVals[x][y] > avg?"1":"0");
//}
Za tole dvoje mi zračuna enak pHash (pri čemer sem to prej shranil na disk v jpg formatu), pri zakomentiranem delu kode
slika1
slika2
Komentarji na komentiranje zgornje kode in na to da ima zgornji dve sliki za enaki (podobni ?) ?
- spremenil: BRBR ()
Spura ::
Si prebral (dost butasto) kodo? Tip ti izracuna stvari na 32x32 grayscale sliki. Zdej si pa pomanjsaj sliki na 32x32 in greyscale in poglej a sta sploh razlicni.
Ce bi rad iskal krogce po sliki imas za to boljse algoritme.
Ce bi rad iskal krogce po sliki imas za to boljse algoritme.
BRBR ::
Če je butasta pa pokaži boljšo & vsaj tako hitro & vsaj tako učinkovito. Ne ne iščem krogcev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD napake - uveljavitev garancije?Oddelek: Strojna oprema | 3110 (2349) | bijoloh |
» | Prve težkokategornice z Intel P55 veznim čipovjemOddelek: Novice / Matične plošče | 3605 (3105) | Pyr0Beast |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6578 (4489) | pingo76 |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2261 (1510) | LeQuack |
» | Digital Vibrance na GeForce 2 MXOddelek: Zvok in slika | 1125 (876) | Senitel |