Forum » Loža » Obutev in obleka za hojo po vodi
Obutev in obleka za hojo po vodi
ameba ::
Živjo,
Kaj priporočate za hojo po reki ?
Sam sem si zamislil neke stare superge, ki jih ne potrebujem več in kopalke.
http://pdkrim.si/index.php/181-vabilo-n...
Kaj priporočate za hojo po reki ?
Sam sem si zamislil neke stare superge, ki jih ne potrebujem več in kopalke.
http://pdkrim.si/index.php/181-vabilo-n...
Unknown_001 ::
Ma ene ribiške škornje zraven vzem, pa si dober. Ne bo treba nit štumfov pa hlač preoblačit.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Apofis ::
Za po iškem sm jst obul salomonke xa, seveda brez nogavic...sicer moru parkrat dodatno zategovat, sam je blo top. Za cunje sm mel mal daljše tekaške hlače in majco...
one too many ::
Če superge nimajo preveč lukenj, bodo v redu, sicer boš stalno odstranjeval kamenčke. Sam bi vendarle priporočil nogavice.
Gojzarji bodo pogojno v redu, mogoče jih je le malo škoda, mokri bodo še težji in sušili se bodo dolgo časa.
Škornjev ne vzeti. Ne boš ostal suh. S prijateljem, sicer sva šla gor grede, sva na dveh mestih tudi plavala. Je pa res, da je bilo vroče.
Nikakor ne vzemi sandalov!
Na sotočju Zale in Iške boste najbrž zavili po poti v breg in potem po suhem do koče, zato najbrž zahtevajo še eno suho obutev, ker je tam pot kar zoprna. Ampak sam ne vidim razloga, zakaj ne bi nadaljeval kar po Iški, ker ni več nobenih težkih mest.
Še obleka: sam sem imel pod kopalnimi hlačami ala speedo kopalke, zato da me ne bi ožulila mrežica od hlač. Ampak kot rečeno, sem se vmes kopal. Če bo dosti ljudi, se bo na težavnih mestih naredila gužva, takrat lahko, če ti bo vroče in če si v kopalkah izkoristiš trenutek.
Gojzarji bodo pogojno v redu, mogoče jih je le malo škoda, mokri bodo še težji in sušili se bodo dolgo časa.
Škornjev ne vzeti. Ne boš ostal suh. S prijateljem, sicer sva šla gor grede, sva na dveh mestih tudi plavala. Je pa res, da je bilo vroče.
Nikakor ne vzemi sandalov!
Na sotočju Zale in Iške boste najbrž zavili po poti v breg in potem po suhem do koče, zato najbrž zahtevajo še eno suho obutev, ker je tam pot kar zoprna. Ampak sam ne vidim razloga, zakaj ne bi nadaljeval kar po Iški, ker ni več nobenih težkih mest.
Še obleka: sam sem imel pod kopalnimi hlačami ala speedo kopalke, zato da me ne bi ožulila mrežica od hlač. Ampak kot rečeno, sem se vmes kopal. Če bo dosti ljudi, se bo na težavnih mestih naredila gužva, takrat lahko, če ti bo vroče in če si v kopalkah izkoristiš trenutek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: one too many ()
imagodei ::
Priporočam da pogledaš kaj je ta možakar uporabil:
To je bila moja prva asociacija, ko sem prebral naslov teme
- Hoc est qui sumus -
Unknown_001 ::
Priporočam da pogledaš kaj je ta možakar uporabil:
Se pravi opanke
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
innerspace ::
Moja tudi:)
Teva sandali so top za po vodi, priporocam lahko tudi kake Adidas Terra, ce jih kje dobis.
Prodajajo tudi superge za po vodi, Merrell ali Salomon.
Ce ne si pa nabavi Zorb ali neko Michelin obleko, bos ziher uber alles:)
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
gruntfürmich ::
predlagam dobre tekaške superge. te imajo po navadi dober oprijem in so mehke. ko so mokre pa niso težke.
obleka pa morda nekaj bolj oprijetega in plastičnega da se ne napije preveč in ni težko ter okorno.
obleka pa morda nekaj bolj oprijetega in plastičnega da se ne napije preveč in ni težko ter okorno.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenerka (poceni)Oddelek: Loža | 8844 (7440) | Ganon |
» | V CERN-u razpletajo in iščejo 9000 starih podatkovnih kablovOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10312 (6800) | SmeskoSnezak |
» | Oprema FURSaOddelek: Loža | 5039 (4107) | Invictus |
» | BBC bo razdelil milijon računalnikov Micro Bit britanskim sedmošolcemOddelek: Novice / Ostale najave | 10439 (6949) | bbbbbb2015 |
» | Urejanje kablovja pri računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 6455 (5710) | AnotherMe |