Forum » Informacijska varnost » Cyberattack na NYSE
Cyberattack na NYSE
dronyx ::
Pred dnevi so imeli na isti dan "tehnične težave" NYSE, United Airlines in the Wall Street Journal. Zadeva je šla mimo kot da se ni zgodilo nič, samo kratke novičke. To nakazuje meni na dramatičnost dogajanja. Očitno je NSA ocenila, da je zadeva tako zelo kritična, da je potrebno izvesti tudi kompletno medijsko blokado. Če obstanejo na tleh letala je slabo, ko se ustavi borza je to katastrofa.
Veliko jih verjame, da stoji za temi napadi Kitajska (link). razlog?
Torej tudi borza je očitno ranljiva...samo da se tega ne sme omenjati v medijih.
Veliko jih verjame, da stoji za temi napadi Kitajska (link). razlog?
He told WND that according to his sources in China, the attack was commissioned by investors with large stakes in Chinese government enterprises who sought to manipulate U.S. stocks and recover major losses recently incurred in the Chinese stock market.
Torej tudi borza je očitno ranljiva...samo da se tega ne sme omenjati v medijih.
- spremenil: dronyx ()
SeMiNeSanja ::
Samo po sebi je ranljiv VSAK računalniški sistem.
Ne vem, zakaj naj bi bila tu borza neka izjema?
Ne vem, zakaj naj bi bila tu borza neka izjema?
PaX_MaN ::
Tko k je 7 mrtvih na cestah v enem tednu enkrat na 10 let naključje bojo tut tile trije izpadi enkrat na 20 let isto.
Stop peddling BS.
Stop peddling BS.
Roadkill ::
>> Zadeva je šla mimo kot da se ni zgodilo nič, samo kratke novičke. To nakazuje meni na dramatičnost dogajanja. Očitno je NSA ocenila, da je zadeva tako zelo kritična, da je potrebno izvesti tudi kompletno medijsko blokado.
LOL. Nič se ni zgodilo, kar pomeni, da nekaj skrivajo!!!
Zjutraj si pozabil tablete vzet.
LOL. Nič se ni zgodilo, kar pomeni, da nekaj skrivajo!!!
Zjutraj si pozabil tablete vzet.
Ü
Maša92 ::
Oj :)
Imam anketo za mojo diplomsko nalogo z naslovom Kibernetske enote kot nova veja oboroženih sil?. Vzela vam bo 2 minutki, meni pa bi zelo pomagali pri končnem rezultatu.
https://www.1ka.si/a/70551
hvala!
Imam anketo za mojo diplomsko nalogo z naslovom Kibernetske enote kot nova veja oboroženih sil?. Vzela vam bo 2 minutki, meni pa bi zelo pomagali pri končnem rezultatu.
https://www.1ka.si/a/70551
hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ajpes končno priznal: Ne vemo, kaj delamo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 32934 (23241) | Furbo |
» | Nerazumljena objava na Twitterju spet povzročila borzno panikoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17586 (14303) | Markoff |
» | Vdor v Twitter in lažna vest povzročila paniko na borzi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15639 (11894) | nekikr |
» | Gospodarska rast in stanje na borziOddelek: Problemi človeštva | 2716 (1950) | kekz |
» | GF3 v Sloveniji?Oddelek: Novice / Ostale najave | 1884 (1884) | g0Run7 |