Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica in miška se ne odzivata
Tipkovnica in miška se ne odzivata
RatedR ::
Lep pozdrav, prosim vas za pomoč pri popravilu prenosnika Dell Inspiron N7010 --> slika
Danes zjutraj sem ga prižgal je vse delalo normalno in ga po nekaj časa resetiral zaradi posodobitev. Ko se je restartal in je prišlo do točke kjer izberem uporabnika se najprej "touchpad" ne odziva in ne morem premaknit kurzorja. Nato sem vklopil miško na USB vhod in je delovalo.
Nato sem kliknil na uporabnika in hotel vpisat geslo prek tipkovnice od laptopa pa ne gre, nič ne piše.
Medtem ko tipke za črke in številke ne delajo, pa tipka za zmanjš./poveč. svetlosti deluje.
Poskusil sem ponovno vklopit tipkovnico prek USB vhoda pa ne delujejo črke, številke...deluje pa tipka za svetlost in stranske tipke za spanje/zaustavitev.
Kaj lahko naredim?
Danes zjutraj sem ga prižgal je vse delalo normalno in ga po nekaj časa resetiral zaradi posodobitev. Ko se je restartal in je prišlo do točke kjer izberem uporabnika se najprej "touchpad" ne odziva in ne morem premaknit kurzorja. Nato sem vklopil miško na USB vhod in je delovalo.
Nato sem kliknil na uporabnika in hotel vpisat geslo prek tipkovnice od laptopa pa ne gre, nič ne piše.
Medtem ko tipke za črke in številke ne delajo, pa tipka za zmanjš./poveč. svetlosti deluje.
Poskusil sem ponovno vklopit tipkovnico prek USB vhoda pa ne delujejo črke, številke...deluje pa tipka za svetlost in stranske tipke za spanje/zaustavitev.
Kaj lahko naredim?
- spremenilo: RatedR ()
popster ::
Probaj priklopit drugo tipkovnico in eno navadno misko, sicer bos moral uporabit restore point ali safe mode ali format. Kar js vem se MS WIN ne downgrada tko da moras cakat na nov upgrade.
Če imas prevec casa lahko probas medtem bootat kak Lubuntu z usb ključa, da bos lahko uporabljal komp.
Če imas prevec casa lahko probas medtem bootat kak Lubuntu z usb ključa, da bos lahko uporabljal komp.
AndrejS ::
Kolega je imel isti problem na dellu. Pomagala je posodobitev antivirusa ( ne vem točno katerega je uporabljal)
@popster saj sem že probal, za tipkovnico na kabel je odziv za tipke enak kot za tipkovnico od prenosnika...miške se pa obe ne odzivata
Unetbootin bom pa probal enkrat danes.
@AndrejS Verjetno je možna rešitev samo problem je da sploh ne morem prit na namizje ker se sploh ne da pridet v uporabniški račun.
NOTE1: V safe modu je enako.
NOTE2: V biosu se lahko pomikam levo/desno s smernimi tipkami, lahko spreminjam datum z desno številčnico.
Unetbootin bom pa probal enkrat danes.
@AndrejS Verjetno je možna rešitev samo problem je da sploh ne morem prit na namizje ker se sploh ne da pridet v uporabniški račun.
NOTE1: V safe modu je enako.
NOTE2: V biosu se lahko pomikam levo/desno s smernimi tipkami, lahko spreminjam datum z desno številčnico.
Hvala vsem za asistenco, s pomočjo on-screen tipkovnice sem se prijavil ter šel v profil in opravil system restore, zdaj deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo čudne težave s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (1831) | Dag |
» | Windows 8 tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14845 (9508) | matobeli |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1069) | seba-beba |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50211 (44821) | LordPero |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3145 (1615) | RutS |