Forum » Kaj kupiti » Kje bi lahko kupil Big Tower
Kje bi lahko kupil Big Tower
Huey P ::
Kje dobiti ohišje Big tower ATX, ki bo prostorno in hkrati cenovno dostopno (nekje do 10000)???
..::DOOM III: The Legacy::..
MadMax ::
Preko oglasa...
Kar se novih tice, bos moral se par jurjev primaknit, da bo vsaj podobno ohisju in imelo vsaj 250W napajalnik.
Kar se novih tice, bos moral se par jurjev primaknit, da bo vsaj podobno ohisju in imelo vsaj 250W napajalnik.
luni ::
mater ste smesni ej... se vedno zaostalo misljenje: "hocem dober big tower za 10k"
dajte zacet zivet v realnem svetu no... dobra ohisja se zacnejo pri 30k!
dajte zacet zivet v realnem svetu no... dobra ohisja se zacnejo pri 30k!
Artificial Intelligentia
MadMax ::
eh, saj ni nihce reku "dobro" ohisje. Tip pac rabi prostorno, seveda pa lahko kupis dobro in majhno ohisje za 30k...
Osebno sem zaenkrat zadovoljen z Codegen 7001 (dobrih 14k) z 250W napajalnikom. Ohisje sicer ni razkosno, vendar zadosti prostorno za ne prehude zahteve (vodno+pelt pac ne gre not, ma pa zelo soliden napajalnik). Kvaliteta izdelave je sicer res nizka (predvsem znotraj), a se da dodelat z nekaj dobre volje
Osebno sem zaenkrat zadovoljen z Codegen 7001 (dobrih 14k) z 250W napajalnikom. Ohisje sicer ni razkosno, vendar zadosti prostorno za ne prehude zahteve (vodno+pelt pac ne gre not, ma pa zelo soliden napajalnik). Kvaliteta izdelave je sicer res nizka (predvsem znotraj), a se da dodelat z nekaj dobre volje
Zanima me ali ma kdo doma Big Tower ATX ohišje od Abaka, ki stane 9600...
Če kdo ma, naj da sliko gor, ker me zanima kakšno je,,
Hvala vnaprej!
Če kdo ma, naj da sliko gor, ker me zanima kakšno je,,
Hvala vnaprej!
DrSergioDJ ::
jest sm za svojga dal 18.000, zdej ker je nimam pojma ( oznaka pa to ) ste ga pa lahko vidl v portorozu ( pred nakupom ni bil modificiran, je bil pa kuplen od enga, k ga je na sivo prefarbu )
...
Ohišje je lahko oz. mora biti brez kakih vgrajenih ventilatorjev, pa vsaj 250W napajalnik.
O.K. zdaj pa mi povejte, če ste že videli ohišje Big Tower, ki ga prodajajo v Abaku. Stane pa 9600SIT. Če kdo prosim naj daj gor sliko, ker me zanima kakšno je...
Hvala naprej!
O.K. zdaj pa mi povejte, če ste že videli ohišje Big Tower, ki ga prodajajo v Abaku. Stane pa 9600SIT. Če kdo prosim naj daj gor sliko, ker me zanima kakšno je...
Hvala naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1647 (1272) | viper |
» | KJE KUPITI DOBRO BIG OHIŠJE ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1163 (922) | Malecky |
» | kero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1752 (1531) | Enzo77 |
» | Katero ohisje?Oddelek: Kaj kupiti | 1084 (961) | tomaz255 |
» | Nasvet glede nakupa ohišja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (1131) | TheHijacker |