» »

Skype z računalnika na mobilnik in video problemi

Skype z računalnika na mobilnik in video problemi

CyberPunk ::

Ima še kdo podoben problem s Skypom kot pri meni - in sicer, da pri videoklicanju z računalnika (Windows 7) na mobilni telefon ne deluje video s kamere na računalnikovi strani? Med telefoni/tablicami oz. med računalniki pa deluje OK.

popster ::

Probaj če ti v drugih programih pokaže video (npr spletni Camerodroid). Sicer je verjetno tezava v out-of-support Windowsih ali stari verziji Skypa.

CyberPunk ::

Skype je zadnji, tezava se pa vlece ze nekaj casa. Video dela OK; ce klicem in je na drugi strani racunalnik, je tudi OK; ce pa je na drugi strani telefon, pa se menda moja slika ne prenasa (tudi v mini prikazu lokalnega posnetka pri meni je zamrznjena). Skratka, samo v tej zadnji kombinaciji je tezava in se mi ne sanja, zakaj, in kako urediti.

solatko ::

Zna bit, da telefon nima dovolj hitrega signala wi-fi, preko G3 ali celo G4, verjetno nebi bilo težav. Če tudi zvok ne dela v redu, potem je vzrok to. Lahko ima telefon zaprto izmenjavo podatkov, če je pri drugih napravah v redu, potem je nekaj narobe s telefonom in ne s Skype-om.
Delo krepa človeka

CyberPunk ::

Tudi to moznost sem izkljucil - ce na racunalniku prekinem in potem na telefon na drugi strani poklicem npr. s svojega telefona ali tablice, je vse OK...

solatko ::

Torej je procesiranje slike na PC bolj obremenjujoče, kot za telefon in tablico. Če ti Skype na vse naprave deluje normalno, samo na en telefon ne, verjetno ni kriv SW temveč HW telefona.
Delo krepa človeka


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 483 84 85 86 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4272629053 (220538) karafeka
»

Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben Microsoft

Oddelek: Pomoč in nasveti
4112128 (10773) poweroff
»

Premiera nokij z Windows Phone v Evropi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
5419025 (16810) Gandalfar
»

Spet težave z omrežjem Skype

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
296969 (4897) Markoff
»

Pomoč na daljavo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
202606 (2285) Gregor P

Več podobnih tem