» »

Pošta brezplačna ponovna dostava paketov

Pošta brezplačna ponovna dostava paketov

M.B. ::

Pred kratkim je imela pošta veliko reklamno akcijo vsaj 3x na dan je bilo polno reklam po radiju da omogočajo sedaj plačevanje preko POS terminalov pri poštarjih in brezplačno ponovno dostavo paketov če te ni doma. Sem si mislo fajn.

Sporočilo Pošte za medije
, možnost brezplačne ponovne dostave paketa, možnost, da pred dostavo paketa pokličemo naslovnika ter možnost, da se z naslovnikom dogovorimo za nov termin dostave«, poudarja Vinko Filipič.
(...)
S POS-terminali je opremljenih 97 pismonoš, ki dostavljajo paketne pošiljke, do konca leta 2015 jih bo še 500.

Reklamni plakat(PDF) (tukaj se vidi da je brezplačna ponovna dostava paketa, Klic 1 in Klic 2 tri ločene storitve IMHO)

Ravno nekaj naročam in v sredo pride paket. Prej sem prevero in ugotovil da naša pošta je med tistimi 97, ki ima poštarja z POS terminalom. A poštar pove da POS terminal ne deluje in mi napiše listek denarja žal nisem imel doma. Danes pa se odločim da preizkusim še drug del reklame in naročim brezplačno ponovno dostavo paketa, gre namreč za ponev in iz neznanega razloga je paket ogromen in prevelik za prevoz na kolesu. In po telefonu mi veselo povejo da brezplačna ponovna dostava paketa ni brezplačna. Potrebno je namreč plačati. Paket je namreč prevelik, da bi ga poštar pripeljal na motorju. To deluje samo če izbereš stvar Klic 2. (ki pa je druga storitev). (to da jutri dobim drug paket, kar pomeni da bo kombi od pošte v vsakem primeru pri meni verjetno ni važno)

Zato me zanima če je kdo že uspešno plačal preko POS terminala pri pošti slovenije in/ali naročil ponovno brezplačno dostavo paketa?

Meni se namreč zdi da ali gre za zavajujoče oglaševanje zrelo za tržno inšpekcijo ali pa sem jaz funkcionalno nepismen.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

M.B. ::

Sem šel na pošto in so rekli da je to od 15.6. Bomo vidli.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23555278 (5660) starfotr
»

Pošiljanje preko pošte z odkupnino

Oddelek: Pomoč in nasveti
4335668 (27713) kmetek
»

Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )

10024076 (17568) xxxul
»

TNT Express

72134 (1481) glem B
»

Na pošti ne dajo pošiljke

61347 (1173) St235

Več podobnih tem