» »

Akt. Zvočniki Behringer B300 problem

Akt. Zvočniki Behringer B300 problem

DFujs ::

Pozdravljeni,

imam zgoraj omenjene zvočnike Behringer B300 zadnje čase mi nekaj poka v enem od zvočnikov. (PK in se vklopi rdeča lučka na prednji in zadnji strani OVL) Zvočnik nekaj časa deluje čisto normalno potem pa samo enkrat spet slišiš tisti (PK) in se prižge rdeča lučka. Potem ga ugasneš in spet prižgeš in spet recimo 1min deluje potem pa spet ista zadeva.. Prosil bi strokovnjake na tem področju, če mi lahko svetujejo kaj bi bilo narobe oz. katera komponenta bi se morala zamenjat recimo kak ojačevalni čip oz. drugo.

Hvala

Lp, Dejan
  • spremenil: DFujs ()

Spajky ::

Lahko je marsikaj narobe :

- kje slab stik (na kablih, tiskaninah etc.)
- problem s kakšnim zvočnikom
- problem s kakšnim od obeh ojačevalcev ali aktiv.kretnico ...
- problem s internim switcher napajalcem
- zaščita ga zaradi kakšne napake izklaplja: svetujem takoj na servis (če je še v garanciji) ali frendu-elektroniku s prakso!, da ga "razkoplje in pregleda" čimprej !

Lahko je banalnost, ki žre živce, lahko pa daljnja uporaba napravi še bistveno več škode kot je zdaj (kakšen kurz-šlus kje) !

Dokumentacija in Forum ter išči načrte oz. nasvete za popravila ...

... Če zeza samo eden od dveh, je lahko drugi za refetrenco pri popravilu ... Ps.: zadeva je bolj švoh v resnici, kot navajajo glede moči ... (vsi itak cifre zavajajoče podajajo .. moda zadnjih 1/4 stoletja) >:D ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

DFujs ::

Hvala za odg. je mogoče kje v okolici Murske Sobote kak dober serviser elektronskih naprav, da mi to pogleda za solidno ceno?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako naj vem koliko prenese aktivni zvočnik in nekaj vprašanj okoli akustike

Oddelek: Zvok in slika
225102 (4626) jest10
»

XBOX 360 - problem z sinhronizacijo controllerja z konzolo

Oddelek: Konzole
102570 (2458) mAXTER
»

udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9310022 (7467) gregor
»

radeon 4870 & corsair 520W modular

Oddelek: Pomoč in nasveti
341568 (1184) OZZY
»

Optični kabel in 5.1 zvok

Oddelek: Zvok in slika
165066 (4395) shark_nm

Več podobnih tem