» »

kako banka ve ce delam za dolocen ali nedolocen cas?

kako banka ve ce delam za dolocen ali nedolocen cas?

wcpapir ::

Danes so me pri odpiranju racuna in dajanju limita vprasali ce sem zaposlen za dolocen ali nedolocen cas, imam kar direkten prenos sredstev in vseh zadev iz banke na banko, le pri tem vprasanju sem se zlagal.

Odobrili so mi 2x vec limita ko prej in za eno leto, prej za toliko kolikor traja pogodba, ob letu pa baje samo podpisem za dalje.

Zanima me kako banka sploh ve kaksno pogodbo imas ko pa te nikoli ne vprasa po pogodbi

Lonsarg ::

Če gre za kaj bolj resnega brez skrbi da vprašajo po pogodbi. Te limitki pa so kapljica in je neprofesionalno od njih, da sploh karkoli vprašajo.

Skratka banka ne ve kako pogodbo imaš, če pa bo res hotela vedit(v tvojem primeru ne) bo pa najela pravnika ki bo do te pogodbe brez skrbi prišel, namreč v Slo z denarjem na žalost prideš do skoraj vseh takih zadev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Mare2 ::

Si šel k Sberbank?

Itak ti bodo zaračunali zavarovanje limita. :)

Sicer pa so včasih banke zahtevale potrdilo podjetja o plači in času določen ali ne. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

sajmon ::

wcpapir je izjavil:

Danes so me pri odpiranju racuna in dajanju limita vprasali ce sem zaposlen za dolocen ali nedolocen cas, imam kar direkten prenos sredstev in vseh zadev iz banke na banko, le pri tem vprasanju sem se zlagal.

Odobrili so mi 2x vec limita ko prej in za eno leto, prej za toliko kolikor traja pogodba, ob letu pa baje samo podpisem za dalje.

Zanima me kako banka sploh ve kaksno pogodbo imas ko pa te nikoli ne vprasa po pogodbi

V primeru, da boš vzel kredit, je v obrazcih v vlogi za kredit tudi podatek o zaposlitvi: od - do in vrsta zaposlitve; določen / nedoločen čas. Podatke pa izpolni podjetje.

#000000 ::

sorry ker kradem malenkost temo !

katera banka v slo je najcenejša ???

Mare2 ::

http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

kixs ::

#000000 je izjavil:

sorry ker kradem malenkost temo !

katera banka v slo je najcenejša ???

Predvsem je odvisno katere storitve bos uporabljal.

Sam sem pri DH. Moti me, da imajo od kreditnih kartic le Mastercard, pri Paypalu pa je boljsa VISA, ki jo moras potem vzeti drugje - to velja le, ce zelis sredstva prenesti iz PayPala.

Furbo ::

Limit se jim itak super splača - oderuške obresti in ga uporabljajo samo ljudje v stiski, oziroma slabi v matematiki.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

noraguta ::

Mah je najbol izi kratkorocni kredit. Sicer pa ne vedo. Odobril so ti ga najbrž na podlagi prihodkov preteklega leta
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19055837 (5360) cortez
»

kako prekiniti pogodbo za določen čas, denarno nadomestilo za brezposelnost (strani: 1 2 )

8533848 (8440) St235
»

Kratkoročni kredit 2.000 € (strani: 1 2 )

868709 (6634) Killermode
»

nakup avtomobila kredit leasing ipd..

Oddelek: Na cesti
2223240 (22169) Spajky
»

Znižanje limita (-) na banki (strani: 1 2 )

5319509 (14140) GrimReaper

Več podobnih tem