Forum » Kaj kupiti » Kitajski telefon ?
Kitajski telefon ?
deyvid ::
Pozdravljeni
Zanima me nekaj glede telefonov rad bi vprašal kateri so zelo dobri telefoni v kitajskem "Znamke" ? Za budget 250evrov.
Vem da je že odprto nekaj tem glede tega samo je vse staro.Sprašujem zato ker me zanima če je kakšen telefon tako dober kot LG G3 "sem ga osebno imel"
predvsem pri slikah.In za zdaj sem samo našel ta telefon Ulefone Be Touch ampak nevem kako je kakovosten..In če je mogoče kakšen boljši budget flagshipphone
Zanima me nekaj glede telefonov rad bi vprašal kateri so zelo dobri telefoni v kitajskem "Znamke" ? Za budget 250evrov.
Vem da je že odprto nekaj tem glede tega samo je vse staro.Sprašujem zato ker me zanima če je kakšen telefon tako dober kot LG G3 "sem ga osebno imel"
predvsem pri slikah.In za zdaj sem samo našel ta telefon Ulefone Be Touch ampak nevem kako je kakovosten..In če je mogoče kakšen boljši budget flagshipphone
- zaklenil: bluefish ()
Opkow ::
Najbolj aktualne informacije o kitajskih telefonih dobis
Tukaj
In tole vprasanje, ki si ga napisal lahko komot skopiras tja.
Tukaj
In tole vprasanje, ki si ga napisal lahko komot skopiras tja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 46152 (3251) | Moivre |
» | Nadzorne kamere WIFIOddelek: Kaj kupiti | 10739 (6170) | TOP |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 72448 (46374) | bluefish |
» | Tu je Huawei Mate 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 27997 (21851) | ivan01 |