Forum » Programska oprema » libre office vs microsoft office
libre office vs microsoft office
zerdoner ::
Zdravo
Zanima me, če sta ta dva programa kompatibilna med sabo. Torej če imam v libretu narejen nek dokumet z formulami in ga odprem v Mofficu mi bodo vse formule delovale ali ima kakšno drugo logiko?
Če pa kdo obvlada libre bi prosu za pomoč in sicer kako zakleniti celico tako kot se pri Mofficu naredi z $.
LP, Mitja
Zanima me, če sta ta dva programa kompatibilna med sabo. Torej če imam v libretu narejen nek dokumet z formulami in ga odprem v Mofficu mi bodo vse formule delovale ali ima kakšno drugo logiko?
Če pa kdo obvlada libre bi prosu za pomoč in sicer kako zakleniti celico tako kot se pri Mofficu naredi z $.
LP, Mitja
Ribič ::
Za MS office ti ne znam odgovoriti, ker že leta in leta uporabljam libreoffice. Sicer je pa tako. Načeloma novejši MS Office lahko odpre dokumente, ki so bili narejeti z libre office, starejši pa tega ne zmorejo. Velja tudi obratno, vendar pa se v obeh primerih lahko pojavijo težave pri kompatibilnosti. Npr. nekateri elementi ne zgledajo točno tako, kot bi morali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2016 bo prispel 22. septembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 21658 (19120) | darkolord |
» | Microsoft pokazal Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 28961 (22963) | srnjak |
» | Linux: OfficeOddelek: Programska oprema | 1001 (818) | Aston_11 |
» | Kodi OpenOffice in LibreOffice že opazno različni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 15419 (12555) | Icematxyz |
» | OpenOffice neodvisen od Oracla, po novem LibreOffice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 36183 (31425) | Icematxyz |