» »

Rabim nasvet

Rabim nasvet

enabudala ::

Živjo

Pred cca. pol leta smo kupili rabljen avto in praktično polovico časa je bil na servisu. Smo ga pred nakupom peljali na AMZS na temeljit pregled kjer so rekli da je avto v dobrem stanju. Ni bilo en mesec ko je že moral na servis (cca. 500€). Ko je končno prišel s servisa pa v kratkem času spet nazaj zaradi problemov z motorjem. Ko sem šel na AMZS in vprašal kako je to možno, če so ga pregledali in rekli da je vse ok, da je avto popolnoma zanič, mi je en izmed mehanikov rekel da sta človek, ki je prodajal avto in njihov šef povezana in da jim je njihov šef ukazal da morajo reči da je avto bp. Kaj lahko mi zdaj storimo? Jih lahko tožimo ali kako drugače zahtevamo denar?

hvala za odgovore

lp

Company ::

Po mojem mnenju boste težko kaj naredili. Avto je bil kupljen rabljen in je čisto možno, da pri nakupu ni bilo z njim nič narobe. Sicer pa tole malo preberi: http://www.informiran.si/portal.aspx?co...

LP!

Sami ::

mi je en izmed mehanikov rekel da sta človek, ki je prodajal avto in njihov šef povezana in da jim je njihov šef ukazal da morajo reči da je avto bp.


Kontaktiraj "šefa" in mu zagrozi, AMZS je že imel nekaj podobnih škandalov, ne vem če si lahko privoščijo še kakšnega.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

mat xxl ::

Na tožbe pozabi, pejte do tega človeka osebno, zagrozite z škandalom v medijih in pri njegovih nadrejenih, kakor tudi pri ustanoviteljih, zahtevajte neko kompenzacijo, potem pa naj vam oni zastonj popravijo avto in čim prej ga prodajte.

Je pa žalostno, da AMZS, ki to storitev draguljarsko računa, mislim, da je tak pregled cca 180 eur takole potem postopa.

Lahko povem, da sem sam dal leto nazaj tak pregled delati za BMW na Cosmosu, so pregledovali avto aktivno tri ure in pol, klepar, meritve laka, so ugotovili npr da je bil prednji odbijač lakiran, da pa je še original, našli so celo neko rahlo počeno cev v motorju, kar je bilo skoraj nevidno, stala je pa nova 20 eur, skratka pregled res v nulo nulo, in je bil račun pol nižji, kot bi bil pri AMZS- ju pa ja po enem letu lahko rečem, da je avto točno tak, kot so oni ugotovili, zelo OK.

FiReFTW ::

Kake težave pa ima avto? kaj se kvari?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pregled rabljenega vozila pred nakupom s strani specialistov? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5115305 (1203) matobeli
»

Prodal Avto - okvarjen avto po 1mescu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
20632861 (21145) zobnik
»

Brezplačni tehnični pregled

Oddelek: Na cesti
4813028 (6682) jocoj
»

Ali pred nakupom rabljenega vozila preverite njegovo zgodovino preko interneta?

Oddelek: Na cesti
326532 (5026) Stari maček

Več podobnih tem