Forum » Strojna oprema » Lenovo IdeaPad Z510 baterija
Lenovo IdeaPad Z510 baterija
matej_jack ::
Kje kupiti baterijo za Lenovo IdeaPad Z510, po neki normalni ceni, po možnosti iz EU? Pozna kdo kak shop?
Oznaka baterije je L12M4F02.
Gledal sem ebay in zadeve v evropi NI... kako je to možno?
Baterija je drugače vgrajena v laptop in se ne da odstraniti, kot pri običajnih prenosnikih.
Oznaka baterije je L12M4F02.
Gledal sem ebay in zadeve v evropi NI... kako je to možno?
Baterija je drugače vgrajena v laptop in se ne da odstraniti, kot pri običajnih prenosnikih.
Cena na pooblaščenem servisu je 55.10€ + DDV
So mi pa ponudili mode L12S4K01, očitno je kompatibilen. Ampak tudi tega nisem našel na spletu ceneje.
So mi pa ponudili mode L12S4K01, očitno je kompatibilen. Ampak tudi tega nisem našel na spletu ceneje.
69charger ::
Pritoževal se boš zaradi take cene? 55€ je drobiž proti nekaterim drugim baterijam ostalih proizvajalcev.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Normalna cena kompatibilne baterije je zame 20€ - 25€, za te cheap laptope. Sicer za ta denar ne dobiš original, ampak do sedaj imam dobre izkušnje.
Za tega pa sploh ni ponudbe, če vpišeš v ebay številko baterije, sploh ne dobiš zadetkov znotraj EU, kar mi je pač zelo čudno.
Pooblaščeni servis pa pravi, da je dobava možna komaj konec junija, za nekih 67€ skupaj z DDV.
Za tega pa sploh ni ponudbe, če vpišeš v ebay številko baterije, sploh ne dobiš zadetkov znotraj EU, kar mi je pač zelo čudno.
Pooblaščeni servis pa pravi, da je dobava možna komaj konec junija, za nekih 67€ skupaj z DDV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1381) | DeeCoy |
» | Medion life x5004 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23139 (11722) | Mojza |
» | Počen zaslon (popravilo) LG G3Oddelek: Mobilne tehnologije | 3799 (3469) | Dr_M |
» | alpha tools (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29227 (20187) | Aar2rk |
» | Vrednost prenosnika? Toshiba F50-180Oddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1237) | MIHAc27 |