Forum » Loža » Vloga žensk
Vloga žensk
elomat ::
Pozdravljeni,
zanima me katere ženske (intelekualke) spoštujete? (pri nas in na tujem) v smislu, da so pogumne, se upajo stopiti iz ozadja, so družbeno angažirane?
...ali pa da so močne, delujejo avtonomno in bi lahko naredile kakšno spremembo v družbi?
zanima me katere ženske (intelekualke) spoštujete? (pri nas in na tujem) v smislu, da so pogumne, se upajo stopiti iz ozadja, so družbeno angažirane?
...ali pa da so močne, delujejo avtonomno in bi lahko naredile kakšno spremembo v družbi?
- zaklenil: bluefish ()
terryww ::
bivšo info pooblaščenko
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
Bud_Bundy ::
Pri družbeni angažiranosti ne dam kaj dosti na spol.
Sicer pa opažam ,da so ženske ravno tako strupene v politiki kot moški in mi zato dol visi za vsako kvoto in ploskanje zgolj zato, ker ni gospodinja.
Sicer pa opažam ,da so ženske ravno tako strupene v politiki kot moški in mi zato dol visi za vsako kvoto in ploskanje zgolj zato, ker ni gospodinja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cookie nova zakonodajaOddelek: Izdelava spletišč | 10000 (8000) | stb |
» | Sprememba zakona o elektronskem poslovanju na trguOddelek: Omrežja in internet | 2753 (2286) | stb |
» | Ex AT&T-jevec, trije ex NSA analitiki bodo pričali o vladnih načrtih za nadzor vse in (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 21740 (19445) | Pyr0Beast |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12027 (9705) | techfreak :) |
» | Oblast se spravlja na Informacijskega pooblaščenca (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6013 (4859) | Brane2 |