Forum » Pomoč in nasveti » Pri prvem zagonu win 7 disk melje pa melje...
Pri prvem zagonu win 7 disk melje pa melje...
pino ::
Podrav.
Imam naložen win7 64 bit. Ko ga zaženem mi disk melje in melje tudi pol ure in je sistem zelooo počasen. Ko pogledam v task manager mi CPU dela z 1%, ram je zaseden pod 1 Mb, samo disk melje na 80 do 100%.
Zaprl sem vse procese v ozadju, izklopil indeksiranje, pa malwarebytes in anti virus, povezavo na net. Nič ne pomaga.
To mletje je samo pri prvem zagonu. Če vmes na novo zaštartam čarunalnik je vse ok. Pregledal za viruse in malware naj bi bilo vse čisto.
Opazil sem. če pustim čarunalnik prižgan čez noč, disk ne melje. ko pa zaženem kak program, se pa vse ponovi.
Čez dan ko uporabljam normalno pa tega mletja in neodzivnosti ni.
Ali bo res pomagalo samo format in na novo naložit winse. Uffff, spet delo , ki traja pa traja :-)
Imam naložen win7 64 bit. Ko ga zaženem mi disk melje in melje tudi pol ure in je sistem zelooo počasen. Ko pogledam v task manager mi CPU dela z 1%, ram je zaseden pod 1 Mb, samo disk melje na 80 do 100%.
Zaprl sem vse procese v ozadju, izklopil indeksiranje, pa malwarebytes in anti virus, povezavo na net. Nič ne pomaga.
To mletje je samo pri prvem zagonu. Če vmes na novo zaštartam čarunalnik je vse ok. Pregledal za viruse in malware naj bi bilo vse čisto.
Opazil sem. če pustim čarunalnik prižgan čez noč, disk ne melje. ko pa zaženem kak program, se pa vse ponovi.
Čez dan ko uporabljam normalno pa tega mletja in neodzivnosti ni.
Ali bo res pomagalo samo format in na novo naložit winse. Uffff, spet delo , ki traja pa traja :-)
LP Pino
Mare2 ::
Nisi napisal konfiguracije računalnika. Je tudi 64 bit?
Predno menjaš karkoli naredi tisto, kar je najceneje, še 1x naloži winse.
A niso win 8.1 hitrejši?
Predno menjaš karkoli naredi tisto, kar je najceneje, še 1x naloži winse.
A niso win 8.1 hitrejši?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
sirotka ::
Mene je zafrkaval prenosnik, celo disk menjal... Na koncu ugotovim, da ima samsung težave z gonilnikom in superfetchem. Izklopi si superfetch service, nato daj disable in porocaj, disk bi moral po parih sekundah past na 0%.
pino ::
Disk pregledan- brez napak.
Superfetchem na disable, še kar melje pa melje.
Na zalost ne bo druge, format.
Bemti pa spet nalaganje.....eh
Superfetchem na disable, še kar melje pa melje.
Na zalost ne bo druge, format.
Bemti pa spet nalaganje.....eh
LP Pino
GTX970 ::
Win search [1] indeksacija dela...
alternativa [1] http://www.voidtools.com/ .
Potem je tu še win defender, si ga izklopil ?
alternativa [1] http://www.voidtools.com/ .
Potem je tu še win defender, si ga izklopil ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk "MELJE"Oddelek: Strojna oprema | 2917 (2320) | energetik |
» | Disk meljeOddelek: Strojna oprema | 1901 (1542) | MKC00 |
» | Vista in nenadno žretje RAMaOddelek: Operacijski sistemi | 2556 (1501) | napsy |
» | Hard disc meljeOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (1045) | bluefish |
» | Trdi disk mi melje kot zmešanOddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1614) | Nande |