» »

aggressive rolajnje

aggressive rolajnje

agg-5k ::

Jst mal furam aggressive, a je še kak tak kle? kak se vam to sploh zdi? a ma mogoč kdo kak film o inline skateing?

gamer ::

kaj pojmuješ kot agresive?:D mal povej kaj kej počneš... to je tisto sranje po rampah?
js sm že ene parkrat šu... ampak pol sm tko po enih desetih spustih z roba rampe tok padu da me je en tedn bulel :D

agg-5k ::

Ja jst sm tud mal probu rampo pa vert, sam jst mam rajš street! mal po stopnicah pa mrbit kaka štanga:D sm glih včer neki sprobavu pa mam mal roko podrgjeno:D sam tud to mora bit!

Sid Izprijeni ::

Jst mal preskakujem kako malenkost, na kakmu railu me pa po moje ne boš nikol vidu. Tut nimam rolerjev tapravih.

Mogoče, če investiram v ščitnike...

Pa še kako dodtano zavarovanje za izredne poškodbe...:D
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.

gamer ::

bo treba kšno ful dobro čelado kupt... pa nerolerjev za 20k:D , vrjetn bo treba dat kmal za tiste fine rolerje, k so za to namenjeni 20k več...,eh dokler opravljo svojo nalogo so ql pol jih bom pa zamenu...
po stopnicah skakat dol je ql >:D, smo zadnč tko 1.5mvisoke pa nevem kako dolge stopnice preskakval, po se je pa enmu neki zadi polomil na rolsih pa smo raj nehal:D , no ja sej smo bli več al mn prsiljeni u to glede na to da je meu tip polomleno roko >:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rolerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6918036 (6132) fireX88
»

Muskofibr dober ali slab? (strani: 1 2 )

5310302 (7739) starboi
»

Kupujem rolarje prosim za pomoč

347139 (4364) DOOM_er
»

Kaj početi pozimi doma (za rekreacijo)

445191 (3865) jalovec09
»

Heelys-ke