Forum » Loža » aggressive rolajnje
aggressive rolajnje
agg-5k ::
Jst mal furam aggressive, a je še kak tak kle? kak se vam to sploh zdi? a ma mogoč kdo kak film o inline skateing?
gamer ::
kaj pojmuješ kot agresive? mal povej kaj kej počneš... to je tisto sranje po rampah?
js sm že ene parkrat šu... ampak pol sm tko po enih desetih spustih z roba rampe tok padu da me je en tedn bulel
js sm že ene parkrat šu... ampak pol sm tko po enih desetih spustih z roba rampe tok padu da me je en tedn bulel
agg-5k ::
Ja jst sm tud mal probu rampo pa vert, sam jst mam rajš street! mal po stopnicah pa mrbit kaka štanga sm glih včer neki sprobavu pa mam mal roko podrgjeno sam tud to mora bit!
Sid Izprijeni ::
Jst mal preskakujem kako malenkost, na kakmu railu me pa po moje ne boš nikol vidu. Tut nimam rolerjev tapravih.
Mogoče, če investiram v ščitnike...
Pa še kako dodtano zavarovanje za izredne poškodbe...
Mogoče, če investiram v ščitnike...
Pa še kako dodtano zavarovanje za izredne poškodbe...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
...but rather in the ability to control one's project.
gamer ::
bo treba kšno ful dobro čelado kupt... pa nerolerjev za 20k , vrjetn bo treba dat kmal za tiste fine rolerje, k so za to namenjeni 20k več...,eh dokler opravljo svojo nalogo so ql pol jih bom pa zamenu...
po stopnicah skakat dol je ql , smo zadnč tko 1.5mvisoke pa nevem kako dolge stopnice preskakval, po se je pa enmu neki zadi polomil na rolsih pa smo raj nehal , no ja sej smo bli več al mn prsiljeni u to glede na to da je meu tip polomleno roko
po stopnicah skakat dol je ql , smo zadnč tko 1.5mvisoke pa nevem kako dolge stopnice preskakval, po se je pa enmu neki zadi polomil na rolsih pa smo raj nehal , no ja sej smo bli več al mn prsiljeni u to glede na to da je meu tip polomleno roko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rolerji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18036 (6132) | fireX88 |
» | Muskofibr dober ali slab? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10301 (7738) | starboi |
» | Kupujem rolarje prosim za pomočOddelek: Loža | 7139 (4364) | DOOM_er |
» | Kaj početi pozimi doma (za rekreacijo)Oddelek: Loža | 5191 (3865) | jalovec09 |
» | Heelys-keOddelek: Loža | 4478 (3751) | Looney |