Forum » Pomoč in nasveti » Slika na monitorju mikro migeta
Slika na monitorju mikro migeta
puma982 ::
Zdravo, inštaliral sem zadnji uradni driver za svoj gpu in mam zdaj neke čudne probleme s sliko. Barve nekako čudno migetajo oz. se mi zdi, da se ne morem fokusirati dobro na to kar vidim na monitorju. Kot da bi bila neka rahla mikro trenja oz. z osveževanjem nekaj ni vredu.
Ne vem, ful težko opišem...V glavnem slika se mi ne zdi pri miru, kot bi slika konstantno rahlo (mikro)migetala neenakomerno po vsem ekranu. Kot bi pixli ''kipeli'' se zdi in se mi rahlo vrti, če gledam dlje vanj.
Se komu svita za kakšen pojav/defekt gre v tem primeru ? Filing je isti al uporabljam 60/75hz. Monitor podpira obe varianti.
Je pa starejši, se mi zdi da l.2007. LCD, seveda.
Hvala lepa
Ne vem, ful težko opišem...V glavnem slika se mi ne zdi pri miru, kot bi slika konstantno rahlo (mikro)migetala neenakomerno po vsem ekranu. Kot bi pixli ''kipeli'' se zdi in se mi rahlo vrti, če gledam dlje vanj.
Se komu svita za kakšen pojav/defekt gre v tem primeru ? Filing je isti al uporabljam 60/75hz. Monitor podpira obe varianti.
Je pa starejši, se mi zdi da l.2007. LCD, seveda.
Hvala lepa
- spremenil: puma982 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung 226BW - motnjeOddelek: Zvok in slika | 2456 (1555) | macgajver |
» | "Problem" z Samsung SyncMaster 193P?Oddelek: Strojna oprema | 1468 (1398) | boštjan |
» | Čudno migetanje na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (726) | Exilian |
» | Migetanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (927) | Trdi |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (1725) | Hux |