Forum » Pomoč in nasveti » Migetanje monitorja
Migetanje monitorja
Trdi ::
Imam Samsunga 959NF in že od prvega dne nakupa slika migeta, kot bi bila slika na vodi. Enako je v Win XP in Win2000. Kaj bi lahko bilo narobe?
Trdota d.o.o.
pirx ::
Če si prepričan, da je z nastavitvami grafične in monitorja (pri monitorju v bistvu niti ne moreš kaj fatalno narobe narediti) vse OK, ga kar pelji nazaj na garancijsko popravilo. Od 12ih Samsungov (757), ki jih imamo v službi, so se že trije pokvarili oz. potrebovali manjša popravila, zato se nebi čudil, če bi bilo tudi pri tebi kaj narobe.
Za vsak slučaj se še 1x prepričaj, da nimaš slučajno neko nizko frekvenco osveževanja narihtano (60 Hz ipd.(
Za vsak slučaj se še 1x prepričaj, da nimaš slučajno neko nizko frekvenco osveževanja narihtano (60 Hz ipd.(
Poldy ::
Kolegu je slika migetala - preblizu monitorja je imel bazno postajo od prezžičnega isdn telefona.
Po vrsti:
Mogoče previsoka (prenizka) frekvenca osveževanja.
Ali je kabel od monitorja v redu.
Odmakni vse sumljive stvari (ki sevajo) proč od monitorja
Priklopi monitor na kak drug računalnik; da ni kaj narobe z računalnikom.
Kaj pa garancija
lp
Po vrsti:
Mogoče previsoka (prenizka) frekvenca osveževanja.
Ali je kabel od monitorja v redu.
Odmakni vse sumljive stvari (ki sevajo) proč od monitorja
Priklopi monitor na kak drug računalnik; da ni kaj narobe z računalnikom.
Kaj pa garancija
lp
Hm, bom preveril vse, kar sta povedala. Garancija ne vem, če je še. Sem ga naročil še preden je sploh bil dosegljiv v Sloveniji. Priklopil ga bom na cimrov PC, da najprej to preverim. Zvočniki seveda ne morejo motiti monitorja? Drugače pa je zlo veliko vklopljena sobna antena na monitorju, sam to pa res ne verjamem, da bi bilo povezano. Frekvenca je stotka, tko da bi moralo biti v redu. Že pičim domov preverit še ostalo. :)
Trdota d.o.o.
Dead_Eye ::
Zvočniki zelo motijo monitorje, še posebej če niso zaščiteni(kar tisti poceni niso...). Antena bi tudi lahko motila monitor, lahko moti že električna napeljava v zidu za monitorjem,...... pa razni transformatorji, adapterji,...
Je pa tudi možno da se je pokvaril zaradi zvočnikov. Meni se je tako en 17" - slika vedno bolj skače levo-desno, se zvija, trese,..... Sem ga dal stran ker je servis hotel 9k samo da ga pogleda.....
Tako da provaj vse odstranit iz okolice monitorja in upaj da se bo slika popravila......
Je pa tudi možno da se je pokvaril zaradi zvočnikov. Meni se je tako en 17" - slika vedno bolj skače levo-desno, se zvija, trese,..... Sem ga dal stran ker je servis hotel 9k samo da ga pogleda.....
Tako da provaj vse odstranit iz okolice monitorja in upaj da se bo slika popravila......
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
Čudna je ta stvar. Včeraj mi ni čisto nič migetal, pa sem lahko delal zraven, kar sem hotel. Prevčerajšnjim pa je in očitno okolica nanj ne vpliva. Vedno, ko mi je do zdaj migetal (lahko da tudi drugje, ampak tam sem opazil (morda zaradi teksta)), je to bilo v IE in Office programih. Dostopa do neta nimam ( strani so shranjene na disk), je pa zanimiva ena stvar. IE imam odprt čez cel zaslon. Migetanja je precej. Potem pa odprem neko drugo okno (recimo Nastavitve), ki je precej manjše (ga še zmanjšam), tako da spodaj lahko vidim IE. Migeanja ni več! Ne na zgornjem oknu in tudi ne v Internet Explorerju? Potem spet kliknem IE in migetanje se pojavi. Spet nazaj Nastavitve, migetanja ni... WTF?!
Trdota d.o.o.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nastavitve monitorja za manj boleče oči (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11429 (9394) | če hočem |
» | Slika migetaOddelek: Zvok in slika | 1231 (1150) | Vanich |
» | migetanje slike na crt 17Oddelek: Strojna oprema | 962 (892) | stromar |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (1659) | Hux |
» | Utripanje ekranaOddelek: Strojna oprema | 1834 (1693) | Privatnik |