Forum » Pomoč in nasveti » LastPass varnost
LastPass varnost
NLight ::
Zdravo, iščem program kjer bi varno shranjeval gesla (do zdaj sem jih v excel)... Na netu sem našel program LastPass, ki gesla shranjuje v oblaku... Ali kdo uporablja to in koliko je varno?
Isotropic ::
ne kompliciraj, izberi tist servis, ki ti je najbolj prikladen (in je dovolj velik, da se izgubiš v povprečju)
zee ::
Lastpass ze par let. Zadovoljen.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
PARTyZAN ::
Jaz tudi. LastPass plugine/aplikacije imaš na voljo za praktično vse platforme, tudi mobilne. Super zadeva.
libreus ::
1Password je verjetno najbolj popularen in varen - je pa plačjiv. Intuitivna integracija, preglednost, aplikacija (iOS) je odlična!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LastPass odslej omogoča brezplačno sinhronizacijo med napravamiOddelek: Novice / Varnost | 9346 (6542) | PARTyZAN |
» | LastPass doživel manjši vdorOddelek: Novice / Varnost | 11978 (10258) | AlienRR |
» | Preveč gesel in drugih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2916 (2128) | čuhalev |
» | Password manager-ji in podobnoOddelek: Programska oprema | 2026 (1877) | Mavrik |
» | LastPass (potencialno) napaden.Oddelek: Informacijska varnost | 3890 (3662) | bluefish |