Forum » Kaj kupiti » Vaše mnenje glede POWERCOLOR kartic?
Vaše mnenje glede POWERCOLOR kartic?
ajfon ::
Lep pozdrav vsem,
ker v kratkem nameravam kupiti rabljeno POWERCOLOR 7950 kartico, me zanima kakšno je vaše mnenje glede powercolor firme.. Kolikor sem bral na googlu sem videl da ima veliko ljubi negativne izkušnje, ampak jih ima približno isto število pozitivne izkušnje..
Kaj vi pravite? Se powercolor splača
Lp!
ker v kratkem nameravam kupiti rabljeno POWERCOLOR 7950 kartico, me zanima kakšno je vaše mnenje glede powercolor firme.. Kolikor sem bral na googlu sem videl da ima veliko ljubi negativne izkušnje, ampak jih ima približno isto število pozitivne izkušnje..
Kaj vi pravite? Se powercolor splača
Lp!
Machete ::
Ne vem za 7950. Z 280x sem bil prezadovoljen. Tiha, hladna, stabilna tudi pri navitju. Sem pričakoval vse prej, in so me zelo pozitivno presenetili.
Han ::
V tem primeru internet ne laže. Povprečne ali podpovprečne kartice. Bolj poredko naletiš na res dobro, s kolikor toliko brezhibnim biosom...
theBill ::
Na moji Powercolor R9 290 PCS+ sem moral že v startu upgrejdat BIOS, da je delovala pravilno, imajo zelo dober customer support, BIOS so mi poslali v dveh dneh. Zdaj dela brez težav že skoraj eno leto.
Če zdaj dela 7950 normalno potem jo kupi, se nimaš česa bati. Pred nakupom si poglej reviewe za tvojo kartico, pa seveda feedback uporabnikov na Newegg ali kakšni podobni strani.
Če zdaj dela 7950 normalno potem jo kupi, se nimaš česa bati. Pred nakupom si poglej reviewe za tvojo kartico, pa seveda feedback uporabnikov na Newegg ali kakšni podobni strani.
hojnikb ::
če je bla za mining računaj na boge fente :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
ajfon ::
Rekel je da je stara 2 leti, in je imal firmo, kjer je bilo nekaj za grafično obdelovanje ali nekaj takega... Pa je rekel da je šu sedaj tisti sp u ku*** in prodaja....
vilonja ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...
Kaj pa če bi dal 10 eur več zanjo pa bi dobil še eno leto garancije?
Kaj pa če bi dal 10 eur več zanjo pa bi dobil še eno leto garancije?
Machete ::
Težko boš kar izenačil performance. Čisto iz praktičnega primera je na sweet spot navita 7950 majnala s ca 600khas 7970 pa z 700.. :)
Pa tudi v špilih se razlika pozna (nastavitve za enake FPSje).
Pa tudi v špilih se razlika pozna (nastavitve za enake FPSje).
AapocalypseE ::
Sam imam Sapphire 7950 in je super.
Kolega ima Powercolor 280 in cvili kot hudič, tako da ena takšna izkušnja in ne kupim od Powercolor.
Sem imel Asus 7850 in je tudi bila super.
Kolega ima Powercolor 280 in cvili kot hudič, tako da ena takšna izkušnja in ne kupim od Powercolor.
Sem imel Asus 7850 in je tudi bila super.
gddr85 ::
lahko pohvalim powercolor, vzel 280x in je kar se tiče kvalitete super, nobene plastike, backplate, dual bios, tiha edin kar se malenkost sliši je coilwhine, je pa to pri vseh powercolor opazno, so pa to se mi zdi enake kartice kot vtx3d, club 3d od tul proizvajalca, samo nalepke so gor druge
pegasus ::
Powercolor 7950 delajo 2 od treh bp tudi po več kot letu majnanja. Tretja je bila dead on arrival. Torej če dela, potem dela :)
DarwiN ::
Jasno je samo to, da Powercolor spadajo med tiste cenejše kartice... Kar pa še ne pomeni, da niso v redu.. Sicer najdeš tudi kakšne bolj fancy dražje različice, ampak v višjem cenovnem rangu se raje kupi Asus, MSI, Giga, Saphire.. Pravi geeki praviloma ne kupijo Powercolor. Zate in zame bo pa vsekakor dovolj dober. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Radeon R9-2xx (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Strojna oprema | 297991 (157675) | next3steps |
» | Katero R9 280x/290 kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34283 (29065) | chucki |
» | Računlanik za 360evrov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13101 (12074) | hojnikb |
» | Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20848 (17063) | nuclear |
» | iščem plato,grafo ter napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1013 (842) | RC14 |